Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τουλάχιστον τρεις συλλήψεις ακόμη!» - Βόμβα από τον Χρήστο Ρουγκάλα (Video)

«Για το αν ένα από τα εντάλματα σύλληψης θα αφορά τον Μάνο...»

31 Μαρτίου 2022 14:35
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τουλάχιστον τρεις συλλήψεις ακόμη!» - Βόμβα από τον Χρήστο Ρουγκάλα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα τρεις συλλήψεις για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών «βλέπει» ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας. Παράλληλα, η συζήτηση που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς έρχεται στο φως, αλλά και το προφίλ της όπως το σκιαγραφούν αξιωματικοί που μίλησαν μαζί της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μετά την ανίχνευση ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στο αίμα του παιδιού, που σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας το σκότωσε. Ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε συλλήψεις.

«Τουλάχιστον τρεις πιστεύω εγώ» σχολίασε και σε ερώτηση για το αν ένα από τα εντάλματα σύλληψης θα αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη απάντησε «ου! Σίγουρα». Οσον αφορά την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ο κ. Ρουγκάλας είπε πως «νομίζει» πως θα συλληφθεί ενώ «για τον τέταρτο δεν θέλω να πω τίποτα».

Αποκλειστικό: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου δόξαζε το Θεό που έμεινε έγκυος στο 1ο της παιδί (photo)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει γίνει πρώτο trend στο διαδίκτυο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και το ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της Τζωρτζίνας.

Μέχρι πρότινος ο δικηγόρος που την υπερασπιζόταν ήταν ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραιτήθηκε με ανακοίνωσή του από την υπόθεση. Πλέον, την υπεράσπιση της μητέρας έχει αναλάβει ο Νίκος Ιωάννου.

Πριν 9 χρόνια, η Ρούλα Πισπιρίγκου χαιρόταν που θα ντυνόταν νύφη στο πλευρό του Μάνου Δασκαλάκη και προσκαλούσε μέσω Facebook μερικούς τους φίλους για να παρευρεθούν στο γάμο τους.

Μάλιστα διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δόξαζε τον Θεό που θα γινόταν μανούλα και που όλα κυλούσαν ομαλά.

Δείτε το αποκλειστικό ντοκουμέντο:

Πισπιρίγκου αποκλειστικό συνομιλία έγκυος 1ο παιδί

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share