Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου δόξαζε το Θεό που έμεινε έγκυος στο 1ο της παιδί (photo)

Τι έλεγε για την εγκυμοσύνη της

31 Μαρτίου 2022 14:08
Αποκλειστικό: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου δόξαζε το Θεό που έμεινε έγκυος στο 1ο της παιδί (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει γίνει πρώτο trend στο διαδίκτυο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και το ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της Τζωρτζίνας.

Μέχρι πρότινος ο δικηγόρος που την υπερασπιζόταν ήταν ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραιτήθηκε με ανακοίνωσή του από την υπόθεση. Πλέον, την υπεράσπιση της μητέρας έχει αναλάβει ο Νίκος Ιωάννου.

Πριν 9 χρόνια, η Ρούλα Πισπιρίγκου χαιρόταν που θα ντυνόταν νύφη στο πλευρό του Μάνου Δασκαλάκη και προσκαλούσε μέσω Facebook μερικούς τους φίλους για να παρευρεθούν στο γάμο τους.

Μάλιστα διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δόξαζε τον Θεό που θα γινόταν μανούλα και που όλα κυλούσαν ομαλά.

Δείτε το αποκλειστικό ντοκουμέντο:

Πισπιρίγκου αποκλειστικό συνομιλία έγκυος 1ο παιδί

Απολύθηκε και ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη δουλειά του!

Στην Πάτρα φαίνεται όπως όλα δείχνουν να βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αρχίζει μάλιστα να διαχωρίζει τη θέση του. Ο ίδιος παραμένει ωστόσο εξαφανισμένος και μάλιστα το πρωί της Πέμπτης 31/3 δεν πήγε στην δουλειά του.

Απολύθηκε από την δουλειά του ο Μάνος

«Φίλοι που μίλησαν μαζί του, τους είπε πως είναι σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, είναι μια χαρακτηριστική του φράση. Αρχίζει τώρα και συνθέτει το παζλ με τον ίδιο να διαχωρίζει τη θέση του.

Ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ότι απολύθηκε από τη δουλειά του. Το ίδιο και η αδερφή της. Φέρεται να είναι στην Πάτρα και αρχίζει τώρα να κάνει flashback. Ο ίδιος τώρα σκέφτεται πως χρησιμοποιήθηκε από τη μητέρα, ώστε να έχει άλλοθι», είπε η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινοπώρου. Μάλιστα από τη δουλειά της απολύθηκε και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share