ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Να πεθάνετε μάνα και πατέρας» – Τι έλεγε για την δολοφονία της Άννυς (photo)

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Να πεθάνετε μάνα και πατέρας» – Τι έλεγε για την δολοφονία της Άννυς (photo)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι καταιγιστικές. Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και η αποκάλυψη για την κεταμίνη στον οργανισμού της 9χρονης Τζωρτζίνας, έχουν προκαλέσει ανατριχίλα στο Πανελλήνιο αλλά και την οργή του κόσμου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι ποινή αντιμετωπίζει αν αποδειχθεί ότι σκότωσε τη Τζωρτζίνα.

Η 33χρονη, όλο αυτό το διάστημα έδειχνε αρκετά ψύχραιμη και ήρεμη ενώ μέσα από αναρτήσεις που έκανε στο παρελθόν στα social media προσπαθούσε να κατασκευάσει το προφίλ μιας καλής και στοργικής μητέρας.

Το φως όμως είδε και μια ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια το 2015 όταν παρακολουθούσε την δολοφονία της «Άννυς» στο «Φως στο τούνελ».

Ειδικότερα, το Μάιο του 2015 είχε τιμωρηθεί με ισόβια κάθειρξη ο πατέρας της Άννυ αφού κρίθηκε ένοχος για το φρικτό θάνατό της κόρης του τον Απρίλιο του 2015.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Στανισλάβ Μπακατσίεφ (ή Σάββα) ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού, καθώς ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί πως τεμάχισε το κοριτσάκι, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ.

Για τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, το δικαστήριο εξέδωσε αθωωτική απόφαση.

Οι κατάρες της Ρούλας βλέποντας «Φως στο Τούνελ»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λοιπόν είχε εκφράσει την απόγνωσή της ζητώντας να πεθάνει ο πατέρας και η μητέρα της Άννυς. Μάλιστα όπως φαίνεται και από την σχετική ανάρτηση έβλεπε την εκπομπή της Αγγλικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου