Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Καταπέλτης» η Ελεονώρα Μελέτη - «Προκάλεσε θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο...»

«Η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη»

30 Μαρτίου 2022 22:17
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Καταπέλτης» η Ελεονώρα Μελέτη - «Προκάλεσε θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη παρακολουθώντας συγκλονισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα και όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη ως μητέρα ενός κοριτσιού έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του Mega δεν μπορεί να κατανοήσει πώς η 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στο έγκλημα για το οποίο κατηγορείται!

«Έβλεπα ειδήσεις: «Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της». Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη «μητέρα», η λέξη «κόρη» και η λέξη «δολοφονία». Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα.

Μια «νεκρή» από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει.

Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Καταπέλτης» η Ελεονώρα Μελέτη για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Αποκάλυψη Τατιάνας Στεφανίδου για τη φρίκη στην Πάτρα: Αυτό είναι το πρόσωπο «κλειδί» - Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης θρίλερ!

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας μίλησε στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-live, η οποία όλο αυτό το διάστημα έχει καταπιαστεί με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είπε χαρακτηριστικά:

«Γνωρίζαμε πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα φαίνεται να παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος στις 5.30 το απόγευμα. Ένα τζιπ με μαύρα φιμέ τζάμια σταμάτησε έξω από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου, ένα σπίτι που δεν ανήκει στην οικογένεια.

Ένα σπίτι που ανήκει σε μία γυναίκα άτεκνη που έφυγε από τη ζωή, και με την οποία είχαν από ό,τι φαίνεται με την κα Πισπιρίγκου κάποιου είδους διενέξεις. Από εδώ και πέρα ενδεχομένως να ερευνηθεί. Επιβιβάστηκε η κα Πισπιρίγκου στο αυτοκίνητο μαζί με τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτα στη ΓΑΔΑ και μετά στην Εισαγγελία.

Ένας γιατρός από την Πάτρα, ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος που λατρεύει τα παιδιά και εργάζεται στη ΜΕΘ μεγάλου νοσοκομείου είχε αρχίσει πολύ νωρίς να υποψιάζεται τη γυναίκα αυτή. Ο άνθρωπος αυτός έκανε τα πάντα, πήρε τηλέφωνο μέχρι και το Χαμόγελο του παιδιού. Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Η αστυνομία προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να βρει στοιχεία για να δέσει την υπόθεση». Παράλληλα, ξέσπασε η πρώην πεθερά του Μάνου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share