Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ικανή να σκοτώσει και άλλους!» - Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Το σκεπτικό για το ένταλμα σύλληψης

30 Μαρτίου 2022 20:14
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ικανή να σκοτώσει και άλλους!» - Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η ανίχνευση κεταμίνης στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και εις βάρος της μητέρας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου και ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης κρίνοντάς την πολύ επικίνδυνη για τέλεση νέων αδικημάτων. Ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις και άλλους».

Η μητέρα οδηγήθηκε στην Αθήνα συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έφτασαν στην Πάτρα το μεσημέρι της Τετάρτης (30/2) κάτω από άκρα μυστικότητα και το απόγευμα έφτασε στη ΓΑΔΑ. Λίγο αργότερα συνελήφθη και τυπικά και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Αν είχε βρεθεί έστω και ένα παθολογικό αίτιο δεν θα...» - Aποκάλυψη του Γρηγόρη Λέων (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κοντά στη λύση του φαίνεται πως οδηγείται το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών της Ρούλας και του Μάνου.

Το μεσημέρι της Τρίτης στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Γιώργος Σόμπολος, αποκάλυψε πως στις αιματολογικές εξετάσεις της 9χρονης, Τζωρτζίνας βρέθηκε η ουσία τροπονίνη σε πολύ υψηλότερες τιμές πέραν των φυσιολογικών.

Στην εκπομπή το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και γι΄ακόμα μια φορά μας καθήλωσε με όσα είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share