Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Ξάνθη: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε πηγάδι

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άνδρες της Πυροσβεστικής

30 Μαρτίου 2022 19:46
Θρίλερ στη Ξάνθη: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε πηγάδι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός ανασύρθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα από πηγάδι στην περιοχή Βελόνη της Ξάνθης λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης (30/3).

Σύμφωνα μάλιστα με την Πυροσβεστική, το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι, ενώ για την ανάσυρση του ηλικιωμένου ο οποίος βρέθηκε μέσα στο πηγάδι της οικίας του, επιχείρησαν τρία οχήματα με 10 πυροσβέστες.

Θρήνος στην Κύπρο - Πέθανε ο Μάρκος Τρίγγιλος

Πέθανε ο 62χρονος Μάρκος Τρίγγιλος που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον δρόμο Τρούλλων - Κελλιών, στην επαρχία Λάρνακας. Θλίψη προκάλεσε και ο ξαφνικός θάνατος του Δημήτρη Σιαμάγκα

Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σφοδρή μετωπική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 3.15, στον δρόμο Τρούλλων-Κελιών, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 62χρονος στην κατεύθυνση προς Κελιά, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 37 ετών, στην κατεύθυνση προς Τρούλλους.

Πέθανε ο Μάρκος Τρίγγιλος

Ο 62χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.

Στη σκηνή έγιναν εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας, με τον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου να διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share