Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Κόλαφος η Τζεφ Μοντάνα για Δημήτρη Λιγνάδη: «Μου έπαιρνε ζελεδάκια, παρουσίαζε τον Ρουβά ως δέλεαρ στα παιδιά!» (Video)

Τι αποκαλύπτει για τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε

30 Μαρτίου 2022 12:58
Κόλαφος η Τζεφ Μοντάνα για Δημήτρη Λιγνάδη: «Μου έπαιρνε ζελεδάκια, παρουσίαζε τον Ρουβά ως δέλεαρ στα παιδιά!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζεφ Μοντάνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Το γνωστό μοντέλο, μίλησε μεταξύ άλλων για την επόμενη συνεδρίαση για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου, ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε. Παράλληλα, «υπάρχει πληθώρα συνομιλιών με αρκετά άτομα στην κατοχή του Δημήτρη Λιγνάδη», ανέφερε ο δικηγόρος των καταγγελλόντων εξωτερικού Γιάννης Βλάχος

«Το παιδί που θα καταθέσει στην δίκη αυτή τη φορά, το γνώρισα στο δικαστήριο και μόνο που σκέφτομαι τι έχει να περάσει με όλα αυτά που θα ακούσει και εντός αλλά και εκτός δικαστηρίου, με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό.

Είναι σεφ, είναι νέο παιδί ακόμα, δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα και δεν την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει και να καταθέσει για μία ιστορία στην οποία, ένας ανώμαλος, διεστραμμένος, μεσήλικας άνδρας, παραβίασε την ιδιοτικότητά του, εξοργίζομαι», τόνισε η Τζεφ Μοντάνα.

Σχετικά με μία ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια, αναδημοσιεύοντας μία φωτογραφία του Δημήτρη Λγνάδη όπου κρατάει καραμέλες, υποστήριξε: «Ακριβώς αυτό ήταν. Με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια και μαζί με τον Ρουβά και όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά, έκανε και αυτό, το οποίο είχε και αυτό μία επίπτωση στην ψυχολογία και στην αποπλάνηση ενός ανηλίκου».

Όσον αφορά τη μήνυση-καταγγελία που ακούστηκε ότι θα γίνει στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για τον Αλέξη Κούγια, η Τζεφ Μοντάνα ξεκαθάρισε: «Φυσικά και έχει γίνει και καταγγελία και μήνυση σε διάφορε σωματεία, αυτό όμως αφορά τον κ. Κούγια και εγώ μαζί του έχω τελείως αντίθετο σύστημα αξιών.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share