Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεγάλη φωτιά στη Σάμο - Αίτημα να εκκενωθεί προληπτικά το χωριό Βουρλιώτες

Συναγερμός!

29 Μαρτίου 2022 15:10
Μεγάλη φωτιά στη Σάμο - Αίτημα να εκκενωθεί προληπτικά το χωριό Βουρλιώτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το samosvoice επικαλούμενο την Πυροσβεστική, σε πρώτη εκτίμηση δεν κινδυνεύει το μοναστήρι.

Η φωτιά είναι κοντά στην κορυφογραμμή, ωστόσο υπάρχουν και κάποια προβλήματα στους πρόποδες του χωριού Βουρλιώτες. Έχει ζητηθεί προληπτικά και η εκκένωση του χωριού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ.

Στο σημείο επιχειρούν 33 πυροσβέστες, με 11 οχήματα μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 4 υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο που ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες ζητήθηκε συνδρομή εναέριων μέσων και ήδη δύο πετούν πάνω από το μέτωπο της φωτιάς.

Τραγωδία στην Αργολίδα: Απανθρακώθηκε ηλικιωμένος από φωτιά στον στάβλο του

Ένας ηλικιωμένος απανθρακώθηκε το πρωί της 25ης Μαρτίου στα Στρατηγαίικα της δημοτικής ενότητας Αχλαδοκάμπου, του δήμου Άργους – Μυκηνών, από φωτιά που ξέσπασε στο στάβλο του.

Στις 9 το πρωί έγινε κλήση στην Πυροσβεστική για εκδήλωση πυρκαγιάς σε στάβλο, και στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 10 άνδρες, που έσβησαν τη φωτιά αλλά βρήκαν νεκρό και απανθρακωμένο τον 85χρονο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με την ertnews.gr, μετέφερε το απανθρακωμένο πτώμα στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ το ανακριτικό της Πυροσβεστικής θα αναλάβει την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς και του θανάτου του 85χρονου.

Θρήνος στο Κιλκίς: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 25χρονο σημειώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός, υπό συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο.


Ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Θρήνος στο Κιλκίς: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος οδηγός

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share