Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Φρικιαστική αποκάλυψη στην Καλαμάτα: 53χρονος βίασε την ανιψιά του όταν εκείνη ήταν έξι ετών

Μια εκπαιδευτικός κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την τραυματισμένη ψυχή του παιδιού

29 Μαρτίου 2022 09:05
Φρικιαστική αποκάλυψη στην Καλαμάτα: 53χρονος βίασε την ανιψιά του όταν εκείνη ήταν έξι ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού στην Καλαμάτα που έρχεται στο φως μετά τη σύλληψη του 53χρονου θείου του κοριτσιού.

Παρά το γεγονός πως από την τέλεση της αποδιδόμενης πράξης έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια, η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές τώρα, χάρη σε μια εκπαιδευτικό που κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την τραυματισμένη ψυχή του παιδιού.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήρθε μπροστά μου με μαχαίρι... μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου... τον παρακάλαγα να μην...» - Ο εφιάλτης του βιασμού της 18χρονης από τα χέρια του 31χρονου

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr ο 53χρονος έχει ήδη συλληφθεί για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και οδηγήθηκε στον ανακριτή, μιας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιόν του την Τρίτη.

βιασμοσ-καλαματα

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις προηγούμενες μέρες στο χώρο σχολείου, όταν μια καθηγήτρια, που προφανώς καιρό τώρα είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει σε μία από τις μαθήτριές της, κατάφερε να κάνει μια ανοικτή και εμπιστευτική συζήτηση μαζί της.

Εκεί το κορίτσι εξομολογήθηκε στην εκπαιδευτικό της ότι σε ηλικία 6 ετών, και συγκεκριμένα το 2014, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενικό της πρόσωπο και ειδικότερα το θείο της. Η εκπαιδευτικός, μετά την εξομολόγηση του παιδιού, κινήθηκε διακριτικά και από το σχολείο ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία ανέλαβε την υπόθεση.

Την κακοποίησε σε ηλικία έξι ετών

Το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχολόγο και επιβεβαιώθηκαν όσα είχε εξομολογηθεί στην καθηγήτριά της, ενώ σύντομα από την Ασφάλεια σχηματίσθηκε δικογραφία. Άμεσα και αυθημερόν ενήργησε και η Εισαγγελία Καλαμάτας με την ανακρίτρια και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 53χρονου θείου.

βιασμοσ-καλαματα

Το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν τον 53χρονο με τις κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η κακοποίηση του παιδιού έγινε μια φορά το 2014 και τότε ήταν 6 ετών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share