Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Έτσι είναι η διάταξη της δικαστικής αίθουσας - Που κάθονται η Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους (photo)

Όλο το παρασκήνιο

28 Μαρτίου 2022 17:04
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Έτσι είναι η διάταξη της δικαστικής αίθουσας - Που κάθονται η Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα ξεκίνησε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού και σήμερα βρέθηκε για πρώτη φορά στη δικαστική αίθουσα απέναντι στις καταγγέλλουσες. Να υπενθυμίσουμε ότι η δίκη ξεκίνησε με αίτημα κατάθεσης κεκλεισμένων των θυρών που υπέβαλαν οι δικηγόροι των δύο εκ των τριών θυμάτων του Πέτρου Φιλιππίδη.

Έτσι είναι η διάταξη της δικαστικής αίθουσας - Που κάθονται η Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους

Όπως παρουσίασε η Τατιάνα Στεφανίδου, στη μία πλευρά της αίθουσας καθόταν ο κατηγορούμενος Πέτρος Φιλιππίδης και ακριβώς πίσω του, τα μέλη της οικογένειάς του, η Ελπίδα Νίνου και ο Δημήτρης Φιλιππίδης. Και οι δύο όλο αυτό τον καιρό έχουν δείξει την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τον ηθοποιό.

Στα έδρανα του δικαστηρίου κάθονταν οι συνήγοροι του Πέτρου Φιλιππίδη, ο κ. Δημητρακόπουλος και η κα Μπακιρτζίδου.

Από την άλλη πλευρά της αίθουσας, κάθονταν οι τρεις καταγγέλλουσες –δύο εκ των οποίων θα δώσουν κατάθεση κεκλεισμένων των θυρών και η μία δημόσια- με τους δικηγόρους τους, κ. Μίτζια, κ. Βαγγόπουλο και κ. Σαλοόυστρο.

Έτσι είναι η διάταξη της δικαστικής αίθουσας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης: «Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυν@#@#@#! Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ@@@» - Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας

Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Η εκπομπή, «Το Πρωινό» πρόβαλε απόσπασμα από την κατάθεση ηθοποιού η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού μέσα στο τζιπ το 2014. Παράλληλα, την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, για τη μία από τις δυο απόπειρες βιασμού που βαραίνουν τον ηθοποιό, παρουσίασε το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 23/3

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. «Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια»! Γέλαγε και χαϊδευόταν! «Τα αρχ@@@@ θα μου κλα@@@ τα κανάλια»»!

Και πρόσθεσε: «Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυν@@@@@@. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω, ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

 Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. «Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ@@@». Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. «Άντε γα@@@@@ που θες και ρόλο»!»!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share