Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Καβάλα: Νεκρός οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με φορτηγό!

Θλίψη!

28 Μαρτίου 2022 14:15
Θανατηφόρο τροχαίο στη Καβάλα: Νεκρός οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με φορτηγό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 57χρονος έχασε τη ζωή του σε σοβαρό τροχαίο, που σημειώθηκε το πρωί στην περιμετρική οδό στην Καβάλα.

Για άγνωστους λόγους, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος συνταξιούχος, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Καβάλα: Νεκρός οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με φορτηγό!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λόγω της σφοδρότητας χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί προκειμένου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Λεωφορείο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα (Video)

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο οποίο εμπλέκεται και λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη συμβολή των οδών Λαγκαδά με Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Επελαύνει η εγκληματικότητα - Εικόνες τρόμου: Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία, το λεωφορείο παρέσυρε άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό σταθμευμένων οχημάτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του λεωφορείου και ένα ακόμη άτομο. Ερευνάται το ενδεχόμενο, πριν από το τροχαίο, ο οδηγός του λεωφορείου να αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Η οδός Λαγκαδά παραμένει κλειστή από το ύψος της Μοναστηρίου έως την οδό Αγίου Νέστορος.

Σκηνικό τρόμου: Φοιτήτρια έπεσε σε χαράδρα 8 μέτρων – Καρέ καρέ η διάσωσή της (video)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/3) στην επαρχία Λευκωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, χάρη στην έγκαιρη και συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός 26χρονης φοιτήτριας από τη Λευκωσία, η οποία γύρω στη 01:00 έπεσε με το όχημά της σε γκρεμό βάθους 8 μέτρων στα ορεινά στον δρόμο προς Παλαιχώρι.

Διαβάστε επίσης: Νεκρός ο Νίκος Σηφάκης

Η νεαρή, η οποία τραυματίστηκε και δεν μπορούσε εξέλθει του αυτοκίνητου της, κατέστη δυνατό να εντοπιστεί με τη χρήση των υπηρεσιακών φάρων και σειρήνων και την ανοικτή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αξιωματικό της αστυνομίας που συντόνιζε την επιχείρηση.

Μάλιστα έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός της λίγο πριν κλείσει το κινητό της από μπαταρία. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των ασθενοφόρων ανέσυραν τη νεαρή από τη χαράδρα και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share