Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Υπόθεση Πάτρας: «Ποτέ η Ρούλα δεν έχει...» - Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Super Κατερίνα

Αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής

28 Μαρτίου 2022 12:23
Υπόθεση Πάτρας: «Ποτέ η Ρούλα δεν έχει...» - Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Super Κατερίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοένα και περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας βγαίνουν συνεχώς στο φως όπως και στοιχεία για την οικογένεια, τη μητέρα και τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και με τον σύζυγό της.

Μπορεί το ζευγάρι να μιλά κυρίως μέσα από τον δικηγόρο τους, ωστόσο μερικές φορές επεμβαίνουν με κάποια μηνύματα προκειμένου να δώσουν απαντήσεις ή να διαψεύσουν ορισμένα πράγματα τα οποία λέγονται.

Μάλιστα, ο πατέρας έστειλε μήνυμα στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, την δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα», από την οποία ζήτησε να μεταφέρει τη διάψευση των όσων είπε μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής 25/3.

Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Super Κατερίνα

«Καλημέρα Χρίσλα. Διέψευσε κατηγορηματικά τη μάρτυρα της Νικολούλη, περι κακοποίησης των παιδιών και όλα αυτά που λέει περί… Αθήνας και ανέφερε ότι συνεχίζουμε να ακούμε ψεύτικους μάρτυρες, με αλλοιωμένη φωνή και γυρισμένες πλάτες, που δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένειά μας. Ποτέ η Ρούλα δεν έχει σηκώσει χέρι σε παιδί. Γιατί το παρακάνανε», έγραφε στο μήνυμα ο Μάνος Δασκαλάκης όπως αποκαλύφθηκε σήμερα 28/3 στην εκπομπή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share