Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα – «Βόμβες» από ιατροδικαστικούς κύκλους για τη Μαλένα: «Οι κακώσεις έγιναν από τον δράστη, κατά την πίεση με την παλάμη του!» (video)

«Πρόκειται για τυπικές κακώσεις προσώπου σε προσπάθεια απόφραξης...»

27 Μαρτίου 2022 17:41
Πάτρα – «Βόμβες» από ιατροδικαστικούς κύκλους για τη Μαλένα: «Οι κακώσεις έγιναν από τον δράστη, κατά την πίεση με την παλάμη του!» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με κομμένη ανάσα παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία την τραγωδία της Πάτρας στην οποία έχασαν τη ζωή τους αιφνίδια τα τρία κορίτσια της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Περιμένουμε τα πορίσματα, εκτός αν κάποιος ομολογήσει» - Αποκαλύψεις Γιώργου Καλλιακμάνη (Video)

Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση είναι πυκνό και έχει δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό τις αρχές που ερευνούν σε βάθος όλα τα γεγονότα για να εξακριβώσουν τι συνέβη και χάθηκαν τόσο άδικα τρία παιδιά. Το νεότερο ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού, όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Μπαμ» της Κυριακής, επικαλείται γνωμοδοτήσεις από ιατροδικαστικούς κύκλους που σοκάρουν.

«Πρόκειται για τυπικές κακώσεις προσώπου σε προσπάθεια απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών. Οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν από τον δράστη κατά την πίεση με την παλάμη του επί του προσώπου της Μαλένας με αποτέλεσμα απόφραξη έξω στομίων αεροφόρων οδών με επακόλουθο την ασφυξία και τον θάνατο».

Σε άλλο σημείο υψηλόβαθμη πηγή αναφέρει: «Έχουμε τρεις αιφνίδιους θανάτους παιδιών και μία ανακοπή που βάση όλων των στοιχείων αλλά κυρίως του ιατρικού ιστορικού των παιδιών δεν μπορούν να έχουν προκληθεί από άλλα αίτια πλην της εγκληματικής ενέργειας. Η υπόθεση θα είχε λυθεί πολύ πιο γρήγορα και ενδεχομένως να είχαν σωθεί τα δύο παιδιά της οικογένειες εάν η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας δεν ήταν τόσο άστοχη».

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βρέθηκε ουσία στην Τζωρτζίνα - Αναμένονται εξελίξεις

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις για το θρίλερ με τα τρία κορίτσια, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και απασχολεί τις εισαγγελικές Αρχές, το Ανθρωποκτονιών αλλά και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Παράλληλα, μιλώντας στο Mega το πρωί της Κυριακής, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που παρακολουθεί στενά την υπόθεση είπε πως: «Είμαστε στην τελική ευθεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz, ο τοξικολογικός έλεγχος ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία απεβίωσε στις 29/1/2022 ούσα νοσηλευόμενη σε Νοσοκομείο της Αθήνας, βρήκε ουσία η οποία σε πρώτη φάση δεν φέρεται να δικαιολογείται επαρκώς από την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε το κορίτσι εξαιτίας της παραπληγίας η οποία της είχε δημιουργηθεί από την δυσεξήγητη ανακοπή την οποία υπέστη στις 11 Απριλίου 2021.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, από τον αρχικό έλεγχο στην άτυχη Τζωρτζίνα ανευρέθηκε ουσία η οποία, όπως λένε οι ειδικοί, ενδεχομένως να μας οδηγεί στη λύση του θρίλερ. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το δείγμα έχει ήδη σταλεί σε ειδικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει εργαστηριακά τα ευρήματα και να ανάψει το φως στο Ανθρωποκτονιών.

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με παραπομπή στη Δικαιοσύνη του προσώπου αλλά και των συνεργών που ευθύνονται για το θάνατο όχι μόνο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δυο κοριτσιών (Μαλένας και Ίριδας), όπως αναφέρει το eReportaz.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share