Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Άργος - Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και γιος σε κοντέινερ

Μεγάλη κινητοποίηση των διωκτικών αρχών της Αργολίδας

27 Μαρτίου 2022 17:07
Τραγωδία στο Άργος - Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και γιος σε κοντέινερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας στην Αργολίδα για την εξιχνίαση των συνθηκών του θανάτου δύο ανδρών που βρέθηκαν νεκροί λίγο έξω από το Άργος.

Δείτε επίσης: «Φοράει κόκκινα, γνωρίζει τον δολοφόνο» – Το Twitter για τη Νικολούλη και τα νεκρά κορίτσια στην Πάτρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκροί βρέθηκαν δυο άντρες κάτοικοι Αθηνών σε κοντέινερ έξω από το Άργος στην περιοχή της Άκοβας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για πατέρα και γιο, 85 και 55 χρονών αντίστοιχα.

Οι δυο άντρες είχαν κτήμα στην Άκοβα και πιθανότατα είχαν έρθει για την καλλιέργεια του. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, συγγενείς είχαν ανησυχήσει γιατί δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο και κάποιος από αυτούς ήρθε και τους βρήκε σε ακαμψία.

Οι αρχές ερευνούν ήδη αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αν ο θάνατος προήλθε από της αναθυμιάσεις της σόμπας που είχαν για θέρμανση στο κοντέινερ όπου είχαν διανυκτερεύσει.

αγγελικη-νικολουλη

Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο άνδρας που έψαχνε η Νικολούλη

Στη θαλάσσια περιοχή της Αφύτου εντοπίστηκε η σορός του άτυχου Μάκη Βλαχόπουλου, που αναζητούσε το «Φως στο Τούνελ».

Ψαράς της περιοχής διέκρινε σε βάθος τεσσάρων μέτρων, κοντά στην ακτή, το άψυχο σώμα του 62χρονου άνδρα και ειδοποίησε αμέσως τις Λιμενικές Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο. Πάνω του βρέθηκε η ταυτότητά του. Τα ίχνη του είχαν χαθεί το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου, ενώ οι Αρχές εντόπισαν το όχημά του λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στην ίδια περιοχή. Στις έρευνες που έγιναν, πήραν μέρος ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, μαζί με άλλους εθελοντές της ομάδας.

Τρόμος για την Αγγελική Νικολούλη - Την απείλησαν στον αέρα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής στο «Φως το Τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη από την έναρξη της εκπομπής έκανε λόγο για ένα σημαντικό τηλεφώνημα που περιμένει να διασταυρωθούν οι πληροφορίες της.

Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια μίλησε για μια απειλή που δέχθηκε σε σχέση με το εν λόγω τηλεφώνημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα ότι σε λίγο μπορεί να έχουμε κάτι γιατί έλαβα ένα σημαντικό τηλεφώνημα και για να αξιολογήσω την πληροφορία, που φαίνεται να είναι σοβαρή. Κατευθείαν έλαβα ένα τηλεφώνημα -εμμέσως πλην σαφώς – μιας απειλής για την όποια διαρροή. Μην ανησυχείτε ξέρω να κρατώ ισορροπίες. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share