Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για τη δίκη του! (video)

Θα δώσει τελικά το «παρών» στο δικαστήριο τη Δευτέρα (28/3);

26 Μαρτίου 2022 21:14
Αποκάλυψη του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για τη δίκη του! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη δίκη που θα γίνει τη Δευτέρα (28/3) αλλά και την κατάσταση υγείας του κατηγορούμενου ηθοποιού.

«Η δίκη είτε γίνει κεκλεισμένων των θυρών, είτε με δημοσιότητα δεν θα αλλάξει, αυτά που έχουμε να πούμε και εμείς και η άλλη πλευρά, θα λεχθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος. Υπενθυμίζεται πως η δίκη θα γίνει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2021.

Κανονικό παλάτι: Αυτό είναι το πολυτελέστατο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό που βγαίνει στο «σφυρί»

Ο δικηγόρος δήλωσε πως επιθυμεί η δίκη να γίνει υπό το φως της δημοσιότητας διότι όπως υποστηρίζει ο ίδιος αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κοινή γνώμη που δεν είναι ενημερωμένη και επηρεάζει τους δικαστές και είπε πως ο κατηγορούμενος θα παραστεί κανονικά στην αίθουσα του δικαστηρίου, εκτός απροόπτου, καθώς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο προϋπήρχε πριν την φυλάκισή του και επιδεινώθηκε τώρα.

Κατόπιν ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τα πει όλα ενώπιον της Δικαιοσύνης γι αυτό και έως τώρα δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη. «Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Πέτρου Φιλιππίδη» τόνισε ο δικηγόρος.

Στην ερώτηση εάν θα βγει μετά να κάνει δηλώσεις ο ίδιος, στην περίπτωση που η δίκη γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ο δικηγόρος απάντησε πως δεν είναι σωστό αυτό, καθώς έτσι θα γίνει μία «παράλληλη δίκη» που θα παραβιάζει την απόφαση του δικαστηρίου και επισήμανε πως μόνο η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιεύεται σε νομικά περιοδικά, όχι τα πρακτικά, και αυτή δίχως ονόματα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

«Το γεγονός ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 20 κιλά δεν έχει να κάνει με την απόφαση της δικαιοσύνης» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share