Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Άγνωστοι λήστεψαν και «σακάτεψαν» στο ξύλο τουρίστα από τη Ν. Αφρική

Κίνητρο των δραστών φαίνεται πως ήταν να ληστέψουν το θύμα

26 Μαρτίου 2022 17:32
Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Άγνωστοι λήστεψαν και «σακάτεψαν» στο ξύλο τουρίστα από τη Ν. Αφρική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο περιστατικό ληστείας και ξυλοδαρμού σήμερα (26/3) το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν αιμόφυρτο στην Ομόνοια αλλοδαπό από την Ν. Αφρική!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, σήμερα στην οδό Σωκράτους και Αχαρνών στις 11:00 το πρωί αλλοδαπός βρέθηκε άσχημα χτυπημένος από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, με το θύμα να δηλώνει πως δέχθηκε χτυπήματα στην πλάτη, το κεφάλι και τα πόδια, όταν άγνωστοι τον λήστεψαν και κατάφεραν να του αφαιρέσουν το κινητό στην Ομόνοια.

Παράλληλα, σας θυμίζουμε ποιος είναι ο 23χρονος που ξυλοκόπησε την γιαγιά του μέχρι θανάτου για ένα ποτήρι νερό

Όπως περιέγραψε ο παθών στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια που οι τελευταίοι του έδιναν τις πρώτες βοήθειες στο χέρι, οι δράστες ήταν πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής με τον αλλοδαπό τουρίστα από τη Ν. Αφρική να δίνει λεπτομερή περιγραφή ρούχων και σωματοτύπων.

Μέσα σε είκοσι λεπτά η ομάδα ΔΙ.ΑΣ εντόπισε μεγάλη ομάδα αλλοδαπών, που αρκετοί ταίριαζαν στα χαρακτηριστικά που τους είχε δώσει ο παθών, και αφού τους έλεγξε, με την βοήθεια του σταθμού προσήλθε ο άτυχος αλλοδαπός, όπου και αναγνώρισε τους δράστες.

Να σημειωθεί, ότι οι δράστες, δύο Πακιστανοί είχαν στην κατοχή τους μία μεταλλική ράβδο καθώς και το ξύλινο κοντάρι με το οποίο επιτέθηκαν στον τουρίστα για να του πάρουν το κινητό. Άμεσα συνελήφθησαν για ληστεία από κοινού και σωματικές βλάβες και οδηγήθηκαν στο Τ.Α Ομόνοιας.

ξυλοδαρμοσ-κεντρο

Πηγή: lawandorder.gr

Φριακιαστικό περιστατικό στην Εύβοια: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στο χώρο εργασίας της

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μία 25χρονη κοπέλα από τον σύντροφό της στην Εύβοια. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο δράστης έφτασε έξω από το μαγαζί με 40 άτομα και προκάλεσαν σοβαρές ζημίες, καθώς έσπασαν τα πάντα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτή στο Νοσοκομείο, έκανε όλες τις εξετάσεις και νοσηλεύτηκε για μια ώρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του τοπικού μέσου, ο νεαρός δράστης είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Χαλκίδας.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το evima.gr, ο «νταής» άνδρας ξυλοκόπησε το κορίτσι που εργάζεται σε πολύ γνωστό καφέ μπαρ στα Ψαχνά, μετά από μήνυμα που βρήκε στο κινητό της από το εργασιακό της περιβάλλον.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share