Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Σάτυρος» στην Κυψέλη τρομοκράτησε κοπέλες – Τις ακολούθησε και τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα

Όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ

24 Μαρτίου 2022 16:21
«Σάτυρος» στην Κυψέλη τρομοκράτησε κοπέλες – Τις ακολούθησε και τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αττικής έχουν μπει οι καταγγελίες δύο νεαρών κοριτσιών, για έναν «σάτυρο» ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά τους και τις τρομοκράτησε με τις άσεμνες πράξεις του.

Το πρώτο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (20/3) όταν δύο φίλες επέστρεφαν στο σπίτι της πρώτης στην περιοχή της Κυψέλης.

Λίγα μέτρα πριν φτάσουν, αντιλαμβάνονται ότι ένας άγνωστος άνδρας της ακολουθεί, ανοίγουν το βήμα τους και μπαίνουν άρον – άρον στην πολυκατοικία, κλειδώνοντας την πόρτα. Εκεί, από τον κοινόχρηστο χώρο της εισόδου, βλέπουν τον άγνωστο άνδρα να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο του, επιδεικνύοντας τα γενετικά του όργανα και προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις.

αστυνομια-κυψελη

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο βράδυ (σ.σ. Δευτέρα περί τις 23:00), ο άγνωστος άνδρας εμφανίστηκε και πάλι στη μία από τις δύο κοπέλες –την ώρα που επέστρεφε σπίτι της- και επιχείρησε να την ακολουθήσει. Τότε η νεαρή βάζει τις φωνές και ο «σάτυρος» φεύγει τρέχοντας, φοβούμενος ότι μπορεί να συλληφθεί.

Οι δύο φίλες κατήγγειλαν τα περιστατικά στην ΕΛ.ΑΣ., έδωσαν στους αστυνομικούς τα υψομετρικά χαρακτηριστικά του δράστη και ότι άλλο θυμόντουσαν από τον άγνωστο άνδρα. Η καταγγελία εξετάζεται με προσοχή από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, ενώ γίνεται έρευνα για το εάν έχουν καταγγελθεί άλλα παρόμοια περιστατικά στην περιοχή, ή ο συγκεκριμένος «σάτυρος» έχει βάλει στο στόχαστρο τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Πηγή: newsbeast.gr

Έγκλημα στην Κυψέλη: Αυτοκτόνησε στο κελί του ο 33χρονος δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα!

Η τελευταία πράξη του δράματος της Κυψέλης έγινε στις φυλακές της Κέρκυρας, όπου ο 33χρονος Πολωνός αυτοκτόνησε, ενώ νωρίτερα έκρυβε επί πέντε χρόνια τη σορό του άτυχου παιδιού, ακόμη και μέσα στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία του.

Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, με άλλον έναν φόνο στην Κυψέλη να συγκλονίζει.

αστυνομια-κυψελη

Η πορεία της υπόθεσης

Στις 15 Φεβρουαρίου είχε προφυλακιστεί τόσο ο ίδιος, όσο και η 29χρονη μητέρα του άτυχου παιδιού, που κατηγορείται επίσης για την ανθρωποκτονία του 7χρονου γιου της. Προανακριτικά, ο 33χρονος είχε ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας ότι το παιδί ήταν ανήσυχο, το είχε αφήσει για πολλές ώρες τιμωρία όρθιο και όταν εκείνο δεν άντεξε και άρχισε να κλαίει, το φίμωσε με μονωτική ταινία και του έκλεισε τη μύτη, με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Στη συνέχεια, έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο δώμα του διαμερίσματος στα Κάτω Πατήσια, όπου κράτησε τη σορό μέχρι να αλλάξουν σπίτι και να μετακομίσουν στην Κυψέλη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share