Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ με τις λεπτομέρειες του βιασμού της 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια - Στη φυλακή ο δράστης με το προφίλ «Πάνος ο ερωτιάρης» (video)

Ασέλγησε στο θύμα του υπό την απειλή όπλου

24 Μαρτίου 2022 14:58
Σοκ με τις λεπτομέρειες του βιασμού της 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια - Στη φυλακή ο δράστης με το προφίλ «Πάνος ο ερωτιάρης» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 31χρονος δράστης φέρεται να χρησιμοποιούσε το προσωνύμιο «Πάνος ερωτιάρης» στο προφίλ του στο Facebook. Ο δράστης έκλεισε ραντεβού στην κοπέλα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πρόσχημα ότι αναζητούσε επειγόντως νταντά για την τρίχρονη κόρη του.

Όταν η άτυχη 18χρονη έφτασε στο διαμέρισμα, ρώτησε πού είναι το κοριτσάκι. Ο δράστης, για να υλοποιήσει το σχέδιό του, απάντησε ότι η τρίχρονη θα έρθει σε λίγο στο διαμέρισμα και για να καθησυχάσει τη νεαρή προσποιήθηκε ότι μίλησε στο τηλέφωνο με φιλικά του πρόσωπα που επρόκειτο σύντομα να έρθουν στο σπίτι. Λίγο αργότερα, ζήτησε από την 18χρονη να τον ακολουθήσει στο εσωτερικό του διαμερίσματος προκειμένου να της δείξει το παιδικό δωμάτιο. Στη συνέχεια της κόλλησε ένα μαχαίρι στο λαιμό και τη βίασε.

Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του, ο 31χρονος έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες από γειτονικά σπίτια έχουν καταγράψει τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών. Αφού η κοπέλα αναγνώρισε τον δράστη από το προφίλ του στο Facebook, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι σεσημασμένος.

Στη φυλακή ο 31χρονος βιαστής

Το δρόμο για τις φύλακες πήρε ο 31χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού 18χρονης baby sitter στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο κατηγορούμενος χωρίς να λάβει προθεσμία απολογήθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του. Φέρεται να υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών έκανε ό,τι έκανε, ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός. Να σημειωθεί ότι 31χρονος συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης για τα αδικήματα του βιασμού και της παράνομη οπλοχρησίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share