Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η εταιρεία Βίκος «στην κορυφή του Χελμού», στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

24 Μαρτίου 2022 12:02
Η εταιρεία Βίκος «στην κορυφή του Χελμού», στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.) ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ως χορηγός και εμπορικός συνεργάτης, δίνοντας στη φετινή χιονοδρομική σεζόν τις γεύσεις και τα χρώματα της Βίκος Α.Ε.

Οι καταβάσεις στις 13 πίστες γίνονται με μεγαλύτερη δύναμη, αλλά και πιο fun, καθώς η εταιρεία Βίκος συνοδεύει τους σκιέρς και τους επισκέπτες του χιονοδρομικού σε κάθε στιγμή απόλαυσης των χειμερινών αθλημάτων, διασκέδασης, αλλά και χαλάρωσης, σε ένα από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας.

Από την κορυφή των 2.355 μέτρων, τους 8 αναβατήρες και την διαστρωμένη χιονοδρομία των 25 χιλιομέτρων, έως τους εσωτερικούς χώρους του χιονοδρομικού, το chalet και την καντίνα, η Βίκος Α.Ε. δίνει το «παρών», διαθέτοντας όλη τη γκάμα των προϊόντων του, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος, αλλά και το Cool- Tea Βίκος

Το Σάββατο 26 Μαρτίου, η εταιρεία Βίκος δίνει όμως και το μουσικό ρυθμό, καθώς διοργανώνει, μαζί με το χιονοδρομικό, το πρώτο music session "Βίκος Below Zero", με τον κορυφαίο DJ Junior Pappa στα decks. Το tech house party, ξεκινά στη μια το μεσημέρι, εμπνέεται από τη Βίκος Cola και δίνει το σύνθημα “keep on dancing below zero”.

Η εταιρεία Βίκος «στην κορυφή του Χελμού», στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτω

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Facebook: https://www.facebook.com/vikos.water

YouTube: https://www.youtube.com/user/VIKOSWATER

Instagram: https://www.instagram.com/VikosOfficial/

Twitter: https://twitter.com/vikoswater

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share