Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρόμος στο Ελευθέριος Βενιζέλος για τους επιβάτες - Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες (video)

Ενώ γύρω υπήρχε κόσμος που ερχόταν και έφευγε από το αεροδρόμιο

24 Μαρτίου 2022 11:07
Τρόμος στο Ελευθέριος Βενιζέλος για τους επιβάτες - Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φλόγες τυλίχτηκε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και ενώ γύρω υπήρχε κόσμος που ερχόταν και έφευγε από το αεροδρόμιο.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στον Ταύρο

Στο βίντεο του zarpanews.gr φαίνεται η φωτιά στην οροφή του λεωφορείου, πιθανόν στο σύστημα εξαερισμού. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης (24/3), στο σημείο όπου βρίσκονται οι στάσεις των λεωφορείων έξω από το κτίριο του αεροδρομίου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς.

Πηγή: zarpanews.gr

Φωτιά στο Euroferry Olympia - Τραγική κατάληξη για τους τελευταίους δύο αγνοούμενους: Εντοπίστηκαν οι σοροί τους - 11 οι νεκροί

Εντοπίστηκαν άλλες δύο σοροί αγνοούμενων εντός του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia σύμφωνα με το Λιμενικό, μετά τη φωτιά που είχε ξεσπάσει, ενώ έπλεε στα ανοιχτά της Κέρκυρας στις 18 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τα δύο τελευταία άτομα που αγνοούνταν.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα απομακρύνθηκαν και τα περίπου 70 καμένα οχήματα και φορτηγά από το δεύτερο και τέταρτο γκαράζ του Euroferry Olympia, που βρίσκεται στο λιμάνι του Αστακού. Στο πλοίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι.

Τραγωδία στη Λάρισα: Βρήκε τους γονείς του νεκρούς από φωτιά στο τζάκι

Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην Κοιλάδα, όπου βρέθηκε νεκρό ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, μέσα στο σπίτι του. Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τον γιο του, που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Διασώστες με ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι, αλλά ήταν αργά για τους άτυχους ηλικιωμένους και το πλήρωμα του ασθενοφόρου απλώς διαπίστωσε τον θάνατο τους. Επί τόπου κλήθηκε και η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και η Πυροσβεστική, διερευνώντας τα αίτια του τραγικού συμβάντος. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αναθυμιάσεις από το αναμμένο τζάκι, που προκάλεσαν τον θάνατο του ζευγαριού.

"Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκαν δύο ηλικιωμένοι (ένας άνδρας και μία γυναίκα) εντός της οικία τους, στην οποία βρέθηκαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, επί της οδού Πλαστήρα στην Κοιλάδα Λάρισας", επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share