Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θλιβερό περιστατικό στον Γέρακα: 13χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με αεροβόλο επειδή του έκαναν bullying

Τον είχαν απειλήσει για την ίδια του τη ζωή

24 Μαρτίου 2022 09:58
Θλιβερό περιστατικό στον Γέρακα: 13χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με αεροβόλο επειδή του έκαναν bullying
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 13χρονος μαθητής της Α΄ Γυμνασίου, ο οποίος δεχόταν μπούλινγκ, από παρέα παιδιών, συνελήφθη επειδή πήγαινε με αεροβόλο στο σχολείο του, στον Γέρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο 13χρονος ανέφερε ότι δεχόταν συνεχώς μπούλινγκ και απειλές, μάλιστα, κατά της ζωής του από άλλους μαθητές και σε κάποια στιγμή άρχισε να πηγαίνει στο σχολείο με ένα αεροβόλο που υπήρχε στο σπίτι του.

Παράλληλα, σας θυμίζουμε μια παρόμοια υπόθεση προ ολίγων ημερών στη Ρόδο.

Η διευθύντρια του σχολείου, που αντιλήφθηκε ότι ο μαθητής οπλοφορούσε, ειδοποίησε την Αστυνομία που έσπευσε στο σχολείο και από την έρευνα που πραγματοποίησε βρήκε στην τσάντα του ένα αεροβόλο και ένα πολυεργαλείο με κατσαβίδι. Ο 13χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα. Σημειώνεται ακόμη, ότι σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σοκάρει φίλος της 33χρονης μητέρας - «Χτυπιόταν με μανία πάνω στο σίδερο»

Ένα τρομακτικό σκηνικό καταγγέλλει παλιός φίλος της 33χρονης μητέρας που έχασε τα τρία της μικρά παιδιά μέσα σε κοντινό χρονικό διάστημα στην Πάτρα. Όπως λέει, η Ρούλα τραυμάτισε τον εαυτό της σε αγώνα ποδοσφαίρου και έλεγε στον τότε σύντροφό της πως τη χτύπησαν άλλοι.

Ειδικότερα, ο τότε φίλος της 33χρονης καταγγέλλει πως η γυναίκα «αποφάνθηκε δύο ονόματα, που τυχαίνει να τους γνώριζε η ίδια και ο τότε σύντροφός της. Περισσότερο ο σύντροφός της, ήταν διαιτητής αγώνα» και έλεγε πως τη χτύπησαν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο άνδρας που μιλάει στο Mega, «πήγε μόνη της κάτω από την κερκίδα, χτυπιόταν σε ένα σίδερο το οποίο ήταν από τη σκαλωσιά που κράταγε την κερκίδα, χτυπιόταν με μανία πάνω στο σίδερο και με τα χέρια της χτύπαγε το πρόσωπό της με μανία και όταν πεταχτήκαμε δύο – τρία παιδιά και της λέμε “τι έχει συμβεί; τι έπαθες;” εκείνη απάντησε: “Τίποτα είμαι μια χαρά” και έτρεχε αίμα από το κεφάλι της».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα ξεκίνησαν όταν σε τοπικό ντέρμπι και «έγινε μια φασαρία» και εκείνη - αφού έκανε το παραπάνω - «πήγε στο αγόρι της» και του είπε «εγώ προσπάθησα να σε υπερασπιστώ στην κερκίδα και με σκοτώσαν στο ξύλο».

«Μετά ο σύντροφός της έψαχνε να δει ποιος τη χτύπησε, γιατί αυτή αποφάνθηκε τα δύο ονόματα» και του είπε «"σε υπερασπίστηκα στη φάση εκείνη και με χτύπησαν”, δηλαδή ήθελε πάντα να τη λυπάται κάποιος για να μην της φύγει και πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούσε τον κρατήσει». «Δεν είναι υγιής ο άνθρωπος που το κάνει αυτό» καταλήγει ο ίδιος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share