Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε ηλικιωμένη

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια

22 Μαρτίου 2022 10:32
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε ηλικιωμένη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά ξέσπασε το πρωί σε μονοκατοικία στο Ηράκλειο, στη συμβολή των οδών Σκουντή και Μονής Παλιανής. Στο σημείο, όπου επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Παράλληλα, ένα ακόμα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη, σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου. Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, ένας 62χρονος καυγάδισε έντονα με την 57χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια άρχισε να την κλωτσά και να τη χτυπά.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε ηλικιωμένη

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται ακόμη στη μονοκατοικία, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς. Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένα σημεία της πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συναγερμός στη Σύρο: Στις φλόγες παλιά νεοκλασική κατοικία της Ερμούπολης (Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στη Σύρο, όταν πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην “καρδιά” της Ερμούπολης, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Παράλληλα, μεγάλη φωτιά κατέστρεψε σπίτι στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε εντός παλαιάς νεοκλασικής κατοικίας η οποία βρίσκεται σε εγκατάλειψη εδώ και πολλά χρόνια στην Πλατεία Σταύρου Βαφία.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, η οποία με δύο οχήματα και δυναμικό έσπευσε στο σημείο της πυρκαγιάς, αναλαμβάνοντας το έργο της κατάσβεσης, με τη συνδρομή και εθελοντών κατοίκων της περιοχής και πολιτών.

Το βασικό πρόβλημα ήταν η τοποθεσία του σπιτιού. Οι δρόμοι στην περιοχή είναι στενοί και υπήρξε δυσκολία στην προσβασιμότητα των οχημάτων.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Καπνοί στην ταράτσα του Ολύμπιον (Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, όταν πυκνοί καπνοί εμφανίστηκαν στην ταράτσα του κτιρίου, όπου στεγάζεται το κινηματοθέατρο Ολύμπιον, στο κέντρο της πόλης.

Επί τόπου έσπευσαν άμεσα οκτώ πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Διαπίστωσαν ότι ο καπνός προερχόταν από δυσλειτουργία της καμινάδας στην ταράτσα του κτιρίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share