Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού μου» - Κατάθεση κόλαφος της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους (Video)

Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του - Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη ζητούν οι καταγγέλλουσες

21 Μαρτίου 2022 12:53
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού μου» - Κατάθεση κόλαφος της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πλειστηριασμό βγαίνει από τις 27 Απριλίου το σπίτι που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Ψυχικό, κάτι που αναφέρθηκε στο “Πρωινό” και το ρεπορτάζ έδωσε ο Τάσος Τεργιάκης.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 675 τ.μ και μέσα έχει δύο μεζονέτες. Είναι και οι δύο ιδιοκτησίας του ηθοποιού, ενώ στη μία μένει η οικογένειά του. Η πρώτη προσφορά είναι 645 χιλιάδες ευρώ και το σπίτι είναι 360 τ.μ!

Ακόμα, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει δυσκολίες στην υγεία του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπως ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης, και είναι «αποστεωμένος», ενώ σηκώνεται μόνο για να πάει στην τουαλέτα!

Από την άλλη, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε στην εκπομπή πως η πλευρά των δικηγόρων των τριών θυμάτων ζήτησαν οι καταθέσεις τους να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, λοιπόν, κατέθεσε στο ΣΕΗ και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο καταγγελλόμενος προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μου και όχι μόνο», ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού μου». Μάλιστα, σημείωσε: «Έζησα καθεστώς βίας και τρόμου». Nα θυμίσουμε ότι η δίκη του έχει δρομολογηθεί για τις 28 Μαρτίου!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share