Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Επιπλοκή στην υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου!

Το μικρόβιο που την ανάγκασε να μπει στο χειρουργείο για 11η φορά

21 Μαρτίου 2022 09:51
Επιπλοκή στην υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιπλοκές παρουσιάστηκαν στο τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου! Η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων του «Θριασίου» ανέφερε στην εφημερίδα RealNews ότι μια επιπλοκή, ένα μικρόβιο, που παρουσιάστηκε ένα μήνα μετά από μία επέμβαση, ανάγκασε την Ιωάννα να ξαναμπεί στο χειρουργείο για 11η φορά, ώστε να αντιμετωπιστεί η μόλυνση. Παράλληλα, δείτε εδώ τη συγκλονιστική φωτογραφία μετά το 10ο χειρουργείο που υποβλήθηκε.

Αρχικά δήλωσε: «Η Ιωάννα επιμένει, δεν τα παρατά. Όσο περισσότερο τη ζω και την χειρουργώ, συνειδητοποιώ ότι στο τέλος θα βγει νικήτρια. Το θέλει η ίδια, έχει πείσμα και θέληση για ζωή. Είχαμε μία ατυχία, ένα μικρόβιο μας έκανε ζημιά και μας έφερε λίγο πίσω χρονικά. Κάναμε ακόμη ένα χειρουργείο. Το ενδέκατο και συνεχίζουμε»!

Και υπογράμμισε η κα Καληφώνου: «Είχαμε βάλει έναν διατατήρα, ένα μπαλονάκι δηλαδή, το οποίο δεν μας έδινε ενδείξεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά πάνω στο μήνα έβγαλε πύον και αναγκαστήκαμε να το αφαιρέσουμε. Η εξέλιξη αυτή στεναχώρησε την Ιωάννα γιατί ξεκινήσαμε να κάνουμε μία αποκατάσταση η οποία θα γίνει όλη από την αρχή. Βέβαια μία τέτοια εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, διότι όταν κάνει κάποιος τόσα πολλά χειρουργεία κάτι μπορεί να πάει στραβά».

Επιπλοκή στην υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να...»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13/12) η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Μαρία Καλοφώνου. Μεταξύ άλλων η πλαστική χειρουργός, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πέρασε δύσκολες στιγμές στο Παρίσι, στιγμές που την στενοχώρησαν ιδιαίτερα.

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη». Την εξήγηση για το τι συνέβη έδωσε η γιατρός της μιλώντας στην εκπομπή.

«Ο κόσμος ανησύχησε κι επειδή αγαπάει πολύ την Ιωάννα με ρωτούσε συνεχώς. Δεν συμβαίνει κάτι ξαφνικό. Η Ιωάννα πήγε για δεύτερη φορά στη Γαλλία γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν κι άλλες γνώμες κυρίως για να αισθάνεται ο ασθενής ότι δεν έχει παραλείψει κάτι.

Αυτό που την μάγκωσε και την έφερε πίσω ήταν δυο πράγματα. Το ένα η χρόνια αποκατάστασης, ο χρόνος δεν μπορεί να είναι προβλέψιμος. Και το άλλο είναι ότι κατά την εκτίμηση του γιατρού κάποια σημεία στο σώμα της δεν παίρνουν περαιτέρω βελτίωση και θα μείνουν ως έχουν, πράγμα που για την Ιωάννα δεν ήταν καλή είδηση και την στενοχώρησαν», είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share