Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στον Πειραιά: Τραγωδία με 44χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο λιμάνι

Απαντήσεις για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου αναμένονται από τη νεκροψία - νεκροτομή

21 Μαρτίου 2022 08:13
Θρίλερ στον Πειραιά: Τραγωδία με 44χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο λιμάνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, το πρωί της Κυριακής (20/3), στην πύλη Ε8 στο λιμάνι του Πειραιά μια 44χρονη.

Την ίδια ώρα, μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι απορρίπτει το ρωσικό τελεσίγραφο για παράδοση της Μαριούπολης - Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στο Κίεβο (video)

Στελέχη της οικείας λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, ενώ η 44χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

νεκρη-εκαβ

Τραγωδία στη Σάμο: Εντοπίστηκε νεκρός ο ψαράς που αγνοείτο

Εντοπίστηκε νεκρός πριν λίγη ώρα ο 65χρονος ψαράς που αγνοείτο από το απόγευμα (17/3) στην περιοχή Καλάμι της Σάμου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή σήμανε συναγερμός στο λιμεναρχείο της Σάμου και δύο πλωτά σκάφη και ένα super puma μαζί με ιδιωτικά άρχισαν να «χτενίζουν» όλη την περιοχή. Λίγο πριν τις 10:00 εντοπίστηκε σε μία ξέρα στην περιοχή του Κότσικα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Έρευνες για το περιστατικό πραγματοποιεί το λιμεναρχείο της Σάμου.

Ηράκλειο - 47χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα

Απαγχονισμένος βρέθηκε στο σπίτι του, από συγγενείς του, ένας άνδρας 50χρονών που έβαλε τέλος στην ζωή του. Πρόκειται για ακόμα μια αυτοκτονία που συγκλονίζει το Ηράκλειο με τον αριθμό των αυτόχειρων να αυξάνεται δραματικά μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τελευταίο θύμα ήταν ένας άνδρας ηλικίας 47χρονών ο οποίος εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του από συγγενείς του που κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ ωστόσο όταν έφτασε το ασθενοφόρο δεν είχε τις αισθήσεις του. H Αστυνομία που διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

νεκρη-εκαβ

Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα 4ου ορόφου επί της οδού Πάροδος Δαβάκη 9, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη. Επί τόπου έσπευσαν δύο υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άτομα. Οι Πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στο διαμέρισμα μία γυναίκα που ήταν ήδη νεκρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλους χώρους της πολυκατοικίας κι έτσι δεν χρειάστηκε η εκκένωσή της.

Βέροια: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας από φωτιά σε σπίτι

Τη σορό ενός άνδρα εντόπισαν πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε σπίτι, στον Τριπόταμο Βέροιας. Οι πυροσβέστες εντόπισαν ακόμη έναν άνδρα να φέρει εγκαύματα από τις φλόγες. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share