Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ηχηρό μήνυμα του πατέρα: «Αν εκείνη είχε σχέση με τον θάνατο των παιδιών εγώ θα...» (video)

«Ο ίδιος θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του»

17 Μαρτίου 2022 22:51
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ηχηρό μήνυμα του πατέρα: «Αν εκείνη είχε σχέση με τον θάνατο των παιδιών εγώ θα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο νομικός σύμβουλος των γονιών των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, Απόστολος Λύτρας, μίλησε MEGA για την υπόθεση – «μυστήριο» των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.

Ο ίδιος αρχικά επισήμανε πως οι γονείς των παιδιών πρώτοι υπέβαλλαν μήνυση για τον θάνατο του πρώτου παιδιού, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις με υπεύθυνους τρεις ιατροδικαστές, οι οποίοι όπως είπε ο κ. Λύτρας δεν είχαν αναφερθεί σε εγκληματική ενέργεια, σε ασφυξία ή σε ανάλογα περιστατικά.

«Δεν υπάρχει ιατροδικαστής που να μην μπορεί να αντιληφθεί εγκληματική ενέργεια», τόνισε ο δικηγόρος και αποκάλυψε πως ο ίδιος ρώτησε τους ιατροδικαστές εάν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και του απάντησαν πως όχι. Ο δικηγόρος είπε πως ο πατέρας των κοριτσιών, δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση η μητέρα να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών και πως εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, ο ίδιος θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι συμπτώσεις με τα πανάκια που κρατούσαν τα παιδιά

Το θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζεται, με τις αρχές να αναζητούν στοιχεία στους ιατρικούς τους φακέλους και η επιτροπή των Ιατροδικαστών να ψάχνει για ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες τους.

Παράλληλα, διαβάστε τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας.

Η εκπομπή T-live παρουσίασε τις συμπτώσεις με τα πανάκια που κρατούσαν και τα τρία κορίτσια στον θάνατό τους. Σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει η 33χρονη μητέρα, τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα συνήθιζαν να κρατούν στον ύπνο τους πανάκια. Μάλιστα, στην περίπτωση της Ίριδας που βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, το πανάκι εντοπίστηκε στο κρεβατάκι της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το πανάκι της Ίριδας είχε μιλήσει και η 33χρονη στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Σε νέα συνέντευξή της, όμως, η μητέρα υποστήριξε ότι ζήτησε το πανάκι της Ίριδας από τις Αρχές για να το κρατήσει ως ενθύμιο, κάτι που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, καθώς τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, η μητέρα ανέφερε σε ανάρτησή της ότι ήθελε να δώσει τα πράγματα του μωρού, από την κούνια μέχρι τις τροφές του. Ανάλογη συνήθεια με το πανάκι είχε και η Μαλένα.

Οι αναρτήσεις του ιατροδικαστή

Την ίδια στιγμή, όμως, αίσθηση προκαλούν οι αναρτήσεις του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων με αποσπάσματα από βιβλία ιατροδικαστών που αφορούν στον ασφυκτικό θάνατο. Η επιτροπή των ιατροδικαστών ψάχνει ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες των τριών παιδιών. Κάτι τέτοιο αν υπάρχει διαπιστωθεί από τις ιστολογικές εξετάσεις των κοριτσιών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share