Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Επιμένει η ψυχρή «μπάλα» παγωμένου αέρα - Πότε θα έρθει η άνοιξη (video)

Άλλαξε ο καιρός ήδη στη βόρεια Ελλάδα, ενώ αύριο (18/3) χαλάει περισσότερο

17 Μαρτίου 2022 21:56
Σάκης Αρναούτογλου: Επιμένει η ψυχρή «μπάλα» παγωμένου αέρα - Πότε θα έρθει η άνοιξη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προσοχή σε συγκεκριμένες περιοχές ζητάει ο Σάκης Αρναούτογλου καθώς την Παρασκευή (18/3) ο καιρός χαλάει περισσότερο σε συγκεκριμένες περιοχές.

Ξεκίνησε το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες (photos-video)

Ειδικότερα η κεντρική και δυτική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η βόρεια Στερεά και η ΒΑ Πελοπόννησο θα έχουν πυκνή συννεφιά με βροχές και χιονόνερο και παροδικές - τοπικές χιονοπτώσεις. Ηλιοφάνεια και τσουχτερό κρύο θα έχουμε σε Θράκη και στις δυτικές περιοχές θα έχουμε διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην Κρήτη ίσως έχουμε κάποιες βροχές και από το μεσημέρι και μετά στις περιοχές με φαινόμενα αυτά θα σταματήσουν. Τοπικές χιονοπτώσεις δεν αποκλείονται στα ορεινά της Θεσσαλίας και της δυτικής Μακεδονίας.

Το βράδυ θα υπάρχουν συννεφιές, ενώ δεν αποκλείονται νέες τοπικές χιονοπτώσεις στη δυτική Μακεδονία και στα δυτικά και βόρεια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί στη δυτική Ελλάδα εντάσεως 6-7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο οι βοριάδες θα κυμαίνονται μεταξύ 7-8 μποφόρ, αλλά και τα 9 μποφόρ στην Κρήτη.

Στην Αττική

Θα έχουμε το πρωί αυξημένη συννεφιά, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία από 7 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη

Το σκηνικό θα είναι μουντό από το πρωί και θα έχουμε χιονόνερο και βροχές, ενώ και στο κέντρο της πόλης δεν αποκλείονται τοπικές και ασθενείς χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία από 3 έως 7 βαθμούς.

Το Σάββατο

Θα έχουμε ανοιξιάτικη αστάθεια και την ψυχρή μπάλα παγωμένου αέρα που θα δημιουργεί συννεφιές στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Φαινόμενα με μπόρες χιονιού θα έχουμε στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, γύρω από την Θεσσαλία, η ΒΑ Στερεά και στο ΒΑ Αιγαίο έως και την Εύβοια.

Την Κυριακή

Θα υπάρχουν ανοίγματα, αλλά φαινόμενα θα έχουμε από την Λαμία και νοτιότερα όπως και στην Αττική.

Τη Δευτέρα

Άστατος θα είναι ο καιρός με παροδικές χιονοπτώσεις στην Εύβοια, στη Βοιωτία και στα ημιορεινά τμήματα της Κρήτης.

Τέλος, από τις 23-24 Μαρτίου θα αρχίσει ο καιρός να φτιάχνει σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share