Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας (video)

Φέρεται να προέρχονται από ζωτικά όργανα και να δείχνουν πως το κορίτσι δεν είχε πρόβλημα με την καρδιά

17 Μαρτίου 2022 18:33
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στοιχεία από τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίναςενός εκ των τριών παιδιών στη Πάτρα– φέρεται να διέρρευσαν, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», η οποία σημείωσε πως φέρεται το παιδί να μην αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά και μάλιστα σε βαθμό που να εξηγεί τις ανακοπές που έπαθε.

Παράλληλα, διαβάστε τη νέα ομολογία που συγκλονίζει - "Η μητέρα μου πέθανε στα χέρια της..." (video)

Με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, οι πρώτες ενδείξεις για την κατάσταση του παιδιού, φέρεται να προέρχονται από ζωτικά όργανα και φέρεται να δείχνουν πως η Τζωρτζίνα δεν είχε πρόβλημα με την καρδιά. Μάλιστα, το «Live News» ανέφερε πως οι γιατροί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, φέρεται να είπαν ότι εάν το κοριτσάκι είχε πρόβλημα στην καρδιά, θα είχε φανεί γιατί δεν θα άντεχε το ΚΑΡΠΑ για 50 λεπτά.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, οι αρχές φέρεται να εκτιμούν πως αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας, οι συνθήκες θανάτου και το συνολικό ιατρικό ιστορικό της, εξεταστούν ενδελεχώς, θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση της Πάτρας.

Η πορεία των ερευνών

Το «Live News» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία των ερευνών για την Πάτρα και σημείωσε ότι μέχρι στιγμής, έχουν εξεταστεί οι γιατροί από το Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Τζωρτζίνα, ενώ έχουν εξεταστεί οι γιατροί που έκαναν τους γενετικούς ελέγχους και έβαλαν το απινιδωτή και τον βηματοδότη από το Ωνάσειο.

Πλέον η έρευνα στρέφεται στην Πάτρα, όπου οι αστυνομικοί θα υποβάλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στους γιατρούς, με πληροφορίες που επικαλέστηκε η εκπομπή, να αναφέρουν ότι υπάρχει σαφής κατεύθυνση στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share