Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Νεοκλής Παναγής

Θρήνος στο χώρο του ποδοσφαίρου!

17 Μαρτίου 2022 17:31
Πέθανε ο Νεοκλής Παναγής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πένθος για την οικογένεια του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, καθώς έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 96 ετών, ο πεθερός του, Νεοκλής Παναγής.

Ο εκλιπών ήταν ένας δραστήριος επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης της βιομηχανίας ζυμαρικών “Simi”, αλλά και της αντιπροσωπείας αγροτικών μηχανημάτων “John Deere”.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου όταν αυτή βρίσκονταν στην Α’ εθνική κατηγορία, καθώς και πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας.
Είχε τρία παιδιά, τον Αργύρη, τον Μιχάλη και τη Χριστίνα, σύζυγο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Βόλο.

Πέθανε η Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου, η επί 18 χρόνια βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία Έλσα (Ελισάβετ) Παπαδημητρίου. Ήταν η βουλευτής του νομού με τη μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια κοινοβουλευτική θητεία.

Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνίο και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Berkeley των ΗΠΑ. την περίοδο 1968-1970, εργάστηκε ως επιμελήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Από το 1990 έως το 1992, διετέλεσε Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Το διάστημα 1992-1993, υπήρξε Γενική Γραμματέας του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Είναι συνιδρύτρια της Διακοινοβουλευτικής Πρωτοβουλίας Ελλάδας - Τουρκίας.

Εξελέγη βουλευτής Αργολίδας με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 1993, και επανεξελέγη στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009. Ετέθη εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας το 2011.

Η κηδεία της θα γίνει στο Ναύπλιο - αναμένεται ανακοίνωση για την ημερομηνία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share