Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στη Πάτρα: "Βόμβα" Λέων - "Όσοι μιλούν βοηθούν τον δράστη…" (video)

Σαν βόμβα πέφτουν οι εξελίξεις για τη πολύκροτη υπόθεση

17 Μαρτίου 2022 11:52
Οικογενειακή τραγωδία στη Πάτρα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα.

Το πρωί της Πέμπτης ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, μίλησε σχετικά για την υπόθεση του θανάτου των τριών αδελφών. Όπως σημείωσε, σχετικά και με όσα ακούγονται και λέγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και στα social media, «τα ευρήματα είναι σωστά στην πρώτη υπόθεση. Οι προανακριτικές Αρχές ξέρουν τι να κάνουν. Υπάρχει άνθρωπος που έχει δει τα δεδομένα στο μικροσκόπιο, ο κ. Αγαπητός, που δεν τον αμφισβητεί κανείς, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει δει 50.000 πνεύμονες και 50.000 καρδιές και μας έχει δώσει τα φώτα του, σε όλους τους ιατροδικαστές». Μάλιστα, χθες ο κύριος Λέων προχώρησε σε αυτή τη σοκαριστική αποκάλυψη.

«Εγώ με βάση ευρήματα από τα δύο παιδιά και εκτίμηση για το τρίτο, έχω δημιουργήσει ένα σενάριο. Κατά πόσον αυτό μπορεί να επαληθευτεί, μένει να το δούμε», είπε σχετικά με τις αναφορές του για ασφυκτικό θάνατο, οι οποίες έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Επεσήμανε πάντως με νόημα, αναφερόμενος σε δηλώσεις άλλων ιατροδικαστών για το εν λόγω ζήτημα, πως «όλοι εμείς που μιλάμε έχουμε προσφέρει μια καλή υπηρεσία στον δράστη, εάν υπάρχει, έχοντας δώσει πολλές πληροφορίες, τόσες που δεν θα χρειαστεί ούτε τεχνικό πραγματογνώμονα»

«Το θέμα είναι να προστατεύσουμε την επιστήμη μας, να μας έχουν εμπιστοσύνη οι πολίτες», κατέληξε μιλώντας στον Αντ1 ο κ. Λέων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share