Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρήνος στην Κρήτη: «Έφυγε» αγγελούδι δύο ημερών μέσα στο νοσοκομείο

Έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

15 Μαρτίου 2022 11:12
Θρήνος στην Κρήτη: «Έφυγε» αγγελούδι δύο ημερών μέσα στο νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πρόλαβε να έρθει στον κόσμο και άφησε την τελευταία του πνοή. Ο λόγος για ένα νεογέννητο βρέφος το οποίο «έσβησε» χθες (14/3) στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν, σκορπώντας ανείπωτο πόνο στους γονείς του.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πέθανε η έγκυος και το μωρό της στο μαιευτήριο που βομβαρδίστηκε στη Μαριούπολη (photo)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου καθώς παρουσίασε επιπλοκές.

βρεφοσ-νοσοκομειο

Στο αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του βρέφους

Όμως χθες, το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 40χρονος πατέρας του βρέφους ανέφερε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου και πλέον έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τραγωδία στην Κρήτη: 37χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Καστέλι Κισσάμου εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής ένας 37χρονος. Η αστυνομία έχει κατ’ αρχάς αποκλείσει ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια, ενώ ο άτυχος άνθρωπος φαίνεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί.

βρεφοσ-νοσοκομειο

Βόλος: Γνωστός δικηγόρος απεβίωσε - Υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα που έκανε σκι

Την ώρα που απολάμβανε το αγαπημένο του σπορ, κάνοντας σκι, στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου, έφυγε από τη ζωή, σήμερα (13/3) το πρωί, ένας από τους πιο γνωστούς δικηγόρους του Βόλου.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο αδελφός μου ήταν ένα κακοποιημένο παιδί, τον χτυπούσε ο πατέρας μας» λέει η αδελφή του δολοφόνου

Ο άτυχος χιονοδρόμος, ενώ έκανε σκι σε μία από τις χιονοδρομικές πίστες στις Αγριόλευκες, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και αμέσως γιατροί του Χιονοδρομικού Κέντρου προσέτρεξαν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο 59χρονος δικηγόρος υπέστη καρδιακή ανακοπή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share