Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νύχτα τρόμου στο Παγκράτι: Έκρηξη στην είσοδο εταιρείας – Οι λεπτομέρειες της επίθεσης (video)

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής

15 Μαρτίου 2022 07:59
Νύχτα τρόμου στο Παγκράτι: Έκρηξη στην είσοδο εταιρείας – Οι λεπτομέρειες της επίθεσης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού (Α.Ε.Μ.) αποτελούμενου από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό σημειώθηκε λίγο μετά τις 02:10 τα ξημερώματα στο Παγκράτι.

Οι άγνωστοι προσέγγισαν κτήριο επί της οδού Αριστονίκου, τοποθέτησαν στην είσοδο τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας. Από την έκρηξη ξέσπασε μικρής έκτασης φωτιά, η οποία γρήγορα περιορίστηκε. Στο συγκεκριμένο κτήριο στεγάζονται 3-4 εταιρείες, ωστόσο, ακόμα δεν είναι γνωστός ο στόχος των δραστών της εμπρηστικός επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ισχυρή έκρηξη από θερμοσίφωνα στο κέντρο του Πειραιά

Επί τόπου έφτασε κλιμάκιο της Σήμανσης και συνέλεξε τα υπολείμματα του Α.Ε.Μ., τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή μεγάλης έκρηξης σε δρόμο του Κιέβου

Η Ουκρανία μοιάζει σήμερα βγαλμένη «από ταινία αποκάλυψης», σημείωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας, τη 19η ημέρα πολέμου. Παράλληλα, δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με την πιανίστρια που αποχαιρετά το βομβαρδισμένο σπίτι της παίζοντας Σοπέν. Οι επιθέσεις συνεχίζονται, με την σημερινή, που έγινε σε κατοικημένη περιοχή του Κιέβου, να έχεις ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν 13.

Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από συντρίμμια σε γειτονιές της ουκρανικής πρωτεύουσας. Σε πολλές από τις εικόνες που κατέγραψαν διεθνή πρακτορεία φαίνεται ένα βομβαρδισμένο λεωφορείο σε δρόμο του Κιέβου, μεταξύ των χτυπημένων πολυκατοικιών.

Στη δημοσιότητα βγήκε κι ένα βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή της έκρηξης στην περιοχή όπου βρισκόταν το λεωφορείο, με κόσμο να περπατά στους γύρω δρόμους της πρωτεύουσας. H έκρηξη προκλήθηκε όταν το αντιαεροπορικό σύστημα της ουκρανικής πρωτεύουσας εξουδετέρωσε ρωσικό πύραυλο, αλλά μερικώς, με αποτέλεσμα να πέσει σε κατοικημένη περιοχή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share