Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Καβάλα: Ο εγγονός σκότωσε την 83χρονη στο Χρυσοχώρι

Φρίκη!

14 Μαρτίου 2022 16:48
Έγκλημα στην Καβάλα: Ο εγγονός σκότωσε την 83χρονη στο Χρυσοχώρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Νέστου τη στυγερή δολοφονία της 83χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της, στην κοινότητα Χρυσοχώρι του Δήμου Νέστου και πέρασαν χειροπέδες στον 23χρονο εγγονό της!

Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, ο νεαρός είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου την άτυχη ηλικιωμένη, πιθανότατα επειδή της ζητούσε χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά και εκείνη δεν του έδινε! Σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο ο 23χρονος όσο και ο πατέρας του και γιος της 83χρονης, που διέμεναν στο ίδιο σπίτι, έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις τοπικές αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και διάφορα άλλα αδικήματα.

Έγκλημα στην Καβάλα: Ο εγγονός σκότωσε την 83χρονη στο Χρυσοχώρι

Σύμφωνα με το protothema.gr, από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι η άτυχη ηλικιωμένη έφερε μώλωπες και τραύματα που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, οι υποψίες είχαν πέσει στα συγγενικά της πρόσωπα που είχαν παρελθόν σε παραβατικές συμπεριφορές. Ο νεαρός φέρεται ότι ομολόγησε ότι χτύπησε τη γιαγιά του, ισχυρίστηκε όμως ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη στην Καβάλα - Τι εξετάζουν οι αρχές;

Το ενδεχόμενο να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, ίσως και από συγγενικά της πρόσωπα με παρελθόν σε παραβατικές συμπεριοφορές, εξετάζουν οι αστυνομικοί για μια 83χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της, στην κοινότητα Χρυσοχώρι του Δήμου Νέστου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Νέστου που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσε ότι η άτυχη ηλικιωμένη έφερε μώλωπες και τραύματα που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Στο σπίτι του θύματος έχει κληθεί ιατροδικαστής, ο οποίος θα εξετάσει την σορό και θα αποφανθεί αν αυτά ήταν η αιτία που η 83χρονη άφησε την τελευταία της πνοή και πώς προκλήθηκαν.

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη στην Καβάλα - Τι εξετάζουν οι αρχές;
Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχει μπει το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να ξυλοκοπήθηκε από διαρρήκτες που εισέβαλαν στην κατοικία της. Ωστόσο, εξετάζονται ο γιος και ο εγγονός της, που φέρονται ότι διέμεναν στο ίδιο σπίτι και έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις τοπικές αστυνομικές αρχές για διάφορα αδικήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share