Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

«Πολύ χιόνι και στο κέντρο της Αθήνας - Ο Φίλιππος χτυπά μέχρι...» - Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου

Προειδοποίηση από το μετεωρολόγο

11 Μαρτίου 2022 18:13
«Πολύ χιόνι και στο κέντρο της Αθήνας - Ο Φίλιππος χτυπά μέχρι...» - Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί εκ νέου για την πορεία της κακοκαιρίας «Φίλιππος», η οποία θα φέρει αρκετές χιονοπτώσεις ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, με τον Θοδωρή Κολυδά επίσης να προειδοποιεί.

Ο μαρτιάτικος χιονιάς θα συνεχίσει να κάνει αισθητή η παρουσία του και τις επόμενες ημέρες. Από το πρωί του Σαββάτου (12/3), σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου, θα έχουμε πυκνές χιονοπτώσεις σε Μαγνησία, Σποράδες, σχεδόν σε όλη την Εύβοια, αλλά και μπόρες χιονόνερου και χιονιού στις Κυκλάδες.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στη Θεσσαλία θα πυκνώνουν περισσότερο οι χιονοπτώσεις, κυρίως στη Μαγνησία, ενώ από Λαμία μέχρι Αττική τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Τι θα συμβεί στην Αττική τις επόμενες ώρες

Στην Αττική θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε ανατολικά και βορειοανατολικά τμήματα του νομού ενώ από το μεσημέρι θα χιονίσει ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές με τα φαινόμενα να εξαπλώνονται σε όλη την Αττική, με πιο ισχυρές χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια. Οι χιονοπτώσεις Θα κρατήσουν μέχρι αργά το απόγευμα, εξασθενώντας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η κρύα αέρια μάζα, που έφερε την κακοκαιρία, υποχωρεί από Τρίτη και Τετάρτη, οπότε θα έχουμε ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, ωστόσο ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι τα προγνωστικά δείχνουν μια κατεβασιά νέου κρύου αέρα προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share