Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέκρα παιδιά στην Πάτρα: «Πιστεύω ακράδαντα ότι...» - Αποκαλύψεις Κούγια για την μητέρα

Ντοκουμέντα για την ιατρική «διαδρομή» της Τζωρτζίνας - Το «κλειδί» για την λύση των θανάτων

11 Μαρτίου 2022 14:37
Νέκρα παιδιά στην Πάτρα: «Πιστεύω ακράδαντα ότι...» - Αποκαλύψεις Κούγια για την μητέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια μιλά εκ νέου ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος, αν και δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, είχε εκφράσει και στο παρελθόν την άποψή του. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα λένε οι ειδικοί για τον αιφνίδιο θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Αυτή η δύσμοιρη και χαροκαμένη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έβλαψε τα κοριτσάκια της. Με τα νομικά εφόδια που διαθέτω, μπορώ να καταλαβαίνω ό,τι δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί, είτε ειλικρινά, είτε επίτηδες, και ο νοών νοείτω» τονίζει μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Αλέξης Κούγιας.

Νέκρα παιδιά στην Πάτρα

Το ίδιο είχε πει και στην πρώτη τοποθέτησή του. «Δεν γνωρίζω φυσικά δικογραφίες, εκθέσεις και καταθέσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω, αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή. Πολλοί, όχι όλοι βέβαια, έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση» είχε πει ο γνωστός ποινικολόγος στα τέλη Φεβρουαρίου.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ντοκουμέντα για την ιατρική «διαδρομή» της Τζωρτζίνας - Το «κλειδί» για την λύση των θανάτων

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας της Ρούλας Κουσκουρή η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» άνοιξε τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας. Ντοκουμέντα για την 9χρονη που «έφυγε» από τη ζωή τελευταία και ο θάνατος της ίσως είναι το κλειδί για τη λύση του γρίφου!

Δείτε παρακάτω όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε σήμερα η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, στην εκπομπή "Πρωινό", άνθρωπος που είχε παρευρεθεί στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο, αποκαλύπτει πως το άτυχο παιδί ήταν βαμμένο με make up, προκειμένου να καλυφθούν κάποια σημάδια που είχε στο μάγουλό του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share