Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Όσα λένε οι ειδικοί για τον αιφνίδιο θάνατο της Τζωρτζίνας - «Σε μια οικογένεια είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί...» (Video)

«Η Τζωρτζίνα ήταν συνέχεια υπό την επίβλεψη γιατρώ»

11 Μαρτίου 2022 14:19
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Όσα λένε οι ειδικοί για τον αιφνίδιο θάνατο της Τζωρτζίνας - «Σε μια οικογένεια είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ για γερά νεύρα παραμένει η υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των 3 παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα. Μέχρι στιγμής έχει γίνει έρευνα σε κάποια σύνδρομα κληρονομικής φύσεως, από τα οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θάνατος των παιδιών, όμως διαπιστώθηκε πως δεν έπασχαν από κανένα από αυτά.

Σχετικά με το σύνδρομο στο οποίο έχει αναφερθεί η μητέρα και αφορά καρδιακή αρρυθμία της 9χρονης Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τους γιατρούς, πρόκειται για σύνδρομο που οφείλεται σε εκφυλισμό της στεφανιαίας νόσου και καταγράφεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Στο πλατό της εκπομπής «Aλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν καλεσμένος ο Δημοσθένης Αβραμίδης, καρδιολόγος του Παίδων και αρρυθμιολόγος, ο οποίος με την επιστημονική του γνώση επιχείρησε να ρίξει φως στο αίνιγμα των 3 θανάτων των παιδιών από την Πάτρα, ενώ σε ζωντανή σύνδεση ήταν και ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όλο το ρεπορτάζ:

Παράλληλα, μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας της Ρούλας Κουσκουρή η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» άνοιξε τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας. Ντοκουμέντα για την 9χρονη που «έφυγε» από τη ζωή τελευταία και ο θάνατος της ίσως είναι το κλειδί για τη λύση του γρίφου!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share