Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία - Η απoκάλυψη του Λιάγκα (Video)

Ανατριχιάζει η αδερφή του

11 Μαρτίου 2022 11:22
Δημήτρης Κοντομηνάς: Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία - Η απoκάλυψη του Λιάγκα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών, τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Μαρτίου. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στους οικείους του, καθώς και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του.

Το πρωί της Παρασκευής 11/3, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως επιθυμία της οικογένειάς του είναι να τελεστεί η κηδεία σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. «Να πούμε ως πληροφορία δικιά μου, ότι η οικογένεια επιθυμεί την κηδεία σε κλειστό κύκλο. Δηλαδή, δε θα γίνει μία κηδεία που θα πάνε όλοι. Θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, στον οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, αλλά δε θα πούμε εμείς καθώς το σεβόμαστε».

Επίσης, ο παρουσιαστής προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη. Το θρυλικό σκάφος του Δημήτρη Κοντομηνά δεν ανήκει πια στην οικογένεια, καθώς έχει πουληθεί εδώ και καιρό.

Ανατριχιάζει η αδερφή του - «Είχα μία διαίσθηση τη νύχτα, είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο και...»

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Δημήτρη Κοντομηνά, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/03) σε ηλικία 83 ετών. Συγκινημένη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η πολυαγαπημένη του αδερφή, Κίττυ, η οποία του είχε τεράστια αδυναμία.

«Σήμερα το είπα. Πολύ σύντομα είπα θα γίνει. Με πήραν χαράματα τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο ο ανιψιός μου, που είναι γιατρός. Είχα μία διαίσθηση τη νύχτα, είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο και είπα “πάει σήμερα φεύγει”.

Δυόμιση χρόνια νοσηλευόταν. Ξεκουράστηκε, παρακαλούσα όλον τον καιρό τον Θεό… Έλεγα Θεέ μου, αν τον αγαπάς πάρ΄τον γιατί ταλαιπωρείται και δεν καταλαβαίνει και τίποτα. Ήμασταν αγαπημένα, δεμένα αδέρφια. Κάθε νύχτα με έπαιρνε τηλέφωνο πριν κοιμηθεί και του έλεγα “λεβέντη μου, κούκλε μου”. Μας είχαν μεγαλώσει πολύ καλά οι γονείς μας» ανέφερε με σπασμένη φωνή η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share