Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι τελευταίες στιγμές του Δημήτρη Κοντομηνά: «Μία σκληρή αρρώστια...» - Δραματικές αποκαλύψεις από τον γιατρό του

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

10 Μαρτίου 2022 14:17
Οι τελευταίες στιγμές του Δημήτρη Κοντομηνά: «Μία σκληρή αρρώστια...» - Δραματικές αποκαλύψεις από τον γιατρό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μια μεγάλη προσωπικότητα. Ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, σοφός». Έτσι περιγράφει τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο Δημήτρης Λινός, μιλώντας στο star.gr. Αποκαλύπτει πως ήταν ο προσωπικός του ιατρός για πολλά χρόνια και είχε στενή σχέση μαζί του, καθώς τον παρακολουθούσε καθημερινά.

Ο γιατρός μιλά για τον ασθενή του, ο οποίος πέθανε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 83 ετών, και γελά νοσταλγικά όταν θυμάται το μεγαλείο του γνωστού επιχειρηματία.

«Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος άντεξε τα τελευταία τρία- τέσσερα χρόνια μία σκληρή αρρώστια και μοναξιά με ηρωισμό και μεγαλείο που τον ανέβασαν ακόμα περισσότερο στα μάτια αυτών που καθημερινά φρόντιζαν την υγεία του είτε ήταν νοσηλευτικό είτε ιατρικό προσωπικό».

«Είπε "ναι" στον Θεό τους τελευταίους μήνες της δύσκολης ζωής του»

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς τους τελευταίους μήνες της ζωής του ταλαιπωρήθηκε πολύ στο νοσοκομείο και φαίνεται πως πολλές φορές στράφηκε στην πίστη για να αντλήσει δύναμη: «Ξέρω ότι έφυγε και πάει κοντά στον Θεό και τον Χριστό, στον οποίο είπε «ναι» τους τελευταίους μήνες της δύσκολης ζωής του σε αυτόν τον κόσμο», είπε ο γιατρός του στο star.gr.

Συγκινημένος, ο κύριος Λινός μιλά για τον Δημήτρη Κοντομηνά, λέγοντας πως ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος: «Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι πιστεύουν ότι θα συναντηθούν κάποια στιγμή μετά θάνατον θα είναι δίπλα μας με το ίδιο χαμόγελο, την ίδια χάρη και γενναιοδωρία».

Δημήτρης Κοντομηνάς: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

Η κηδεία και η ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά αναμένεται να τελεστεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Υπάρχει περίπτωση η εξόδιος ακολουθία για τον γνωστό επιχειρηματία να γίνει εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα σε μία από τις περιοχές που αγαπούσε πολύ: την Ύδρα ή τα Κύθηρα. Η ταφή, όμως, θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε οικογενειακό τάφο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share