Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο σπαραγμός μητέρας 6χρονου που δωρίζει τα όργανα του παιδιού της: «Η καρδούλα του χτυπάει και πρέπει να δώσει ζωή αλλού» (Video)

«Κάναμε αυτό που θεωρούσαμε σωστό σαν γονείς...»

10 Μαρτίου 2022 13:54
Ο σπαραγμός μητέρας 6χρονου που δωρίζει τα όργανα του παιδιού της: «Η καρδούλα του χτυπάει και πρέπει να δώσει ζωή αλλού» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εγκεφαλικά νεκρό είναι το 6χρονο αγοράκι που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του το απόγευμα της Κυριακής και οι γονείς του πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του. Ενώ, «βόμβα» έριξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

O μικρός Κωνσταντίνος μετά την πτώση του μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου οι γιατροί αφού τον διασωλήνωσαν ζήτησαν να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Εκεί δυστυχώς αν και οι γιατροί κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν και διαπιστώσαν πως το παιδί είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Η μητέρα του 6χρονου μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Ευγενία Πουλοπούλου: «Κάναμε αυτό που θεωρούσαμε σωστό σαν γονείς, γιατί δεν θέλουμε άλλοι γονείς να μπουν σε αυτή την θέση, όταν υπάρχει ελπίδα να σωθεί το δικό τους παιδί, ας γίνει μέσω της ζωής του Κωνσταντίνου μου», είπε μεταξύ άλλων η μανούλα του μικρού αγοριού, ξεσπώντας σε λυγμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share