Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανήλικος έσπερνε τον τρόμο στη Θεσσαλονίκη: Έκλεψε εκατό χιλιάδες ευρώ και συνελήφθη!

Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε κι άλλες περιπτώσεις κλοπών τις οποίες πραγματοποίησε με τη βοήθεια συνεργών του

10 Μαρτίου 2022 12:43
Ανήλικος έσπερνε τον τρόμο στη Θεσσαλονίκη: Έκλεψε εκατό χιλιάδες ευρώ και συνελήφθη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τσάντα που περιείχε 100.000 ευρώ, κατά δήλωση του παθόντα, κατηγορείται ότι έκλεψε 17χρονος από πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Σάλος με τον Snik: Έπαιξε "μπουνιές" σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης! Το βίντεο που τον "καίει"

Την κλοπή, που τελέστηκε πέρσι, εξιχνίασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορδελιού - Ευόσμου, σχηματίζοντας δικογραφία εναντίον του ανήλικου και τριών ακόμη άγνωστων συνεργών του. Εκτός από την παραπάνω περίπτωση, οι ίδιοι κατηγορούνται επίσης για δύο κλοπές αυτοκινήτων και τρεις περιπτώσεις κλοπής χρημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών μέσα από σταθμευμένα οχήματα.

αστυνομια-θεσσαλονικη

Όλα τα περιστατικά συνέβησαν το διάστημα από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του 2021 στις περιοχές του Κορδελιού και του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονιών του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα 4ου ορόφου επί της οδού Πάροδος Δαβάκη 9, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη. Επί τόπου έσπευσαν δύο υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άτομα. Οι Πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στο διαμέρισμα μία γυναίκα που ήταν ήδη νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλους χώρους της πολυκατοικίας κι έτσι δεν χρειάστηκε η εκκένωσή της.

Τραγωδία στη Βέροια: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας από φωτιά σε σπίτι

Τη σορό ενός άνδρα εντόπισαν πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε σπίτι, στον Τριπόταμο Βέροιας. Οι πυροσβέστες εντόπισαν ακόμη έναν άνδρα να φέρει εγκαύματα από τις φλόγες. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Συναγερμός στο Λονδίνο: Ουρανοξύστης έχει τυλιχτεί στις φλόγες - Πάνω από 125 πυροσβέστες επιχειρούν! (video)

Μεγάλη φωτιά σε πολυώροφο κτίριο στο ανατολικό Λονδίνο, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σοκ στο Λονδίνο με την κακοκαιρία «Γιούνις»: Κατέρρευσε η οροφή του Ο2 Arena - Άνεμοι με ταχύτητα 196 χλμ! (video)

Περισσότεροι από 125 πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες σε έναν ουρανοξύστη στο Λονδίνο, κοντά στο Σίτι, ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης. Το πολυώροφο κτίριο, που στεγάζει διαμερίσματα και γραφεία, εκκενώθηκε. Οι φλόγες είναι ορατές από τον δρόμο και πυκνός καπνός υψώνεται στον ουρανό.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σαντίκ Καν, έχουν κινητοποιηθεί 20 πυροσβεστικά οχήματα για να κατασβήσουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον 17ο όροφο. Ο Καν ζήτησε από τους Λονδρέζους να αποφεύγουν την περιοχή και τους γύρω δρόμους, που έχουν αποκλειστεί για την κυκλοφορία. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share