Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Λάρισα: «Σήκω, θα σκοτώσουμε τα παιδιά σου» – Απειλούσε με κατσαβίδι μητέρα και ανήλικα παιδιά (video)

Δύο ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές τρόμου

10 Μαρτίου 2022 12:06
Θρίλερ στην Λάρισα: «Σήκω, θα σκοτώσουμε τα παιδιά σου» – Απειλούσε με κατσαβίδι μητέρα και ανήλικα παιδιά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ποινή κάθειρξης 8 ετών, χωρίς μάλιστα κανένα ελαφρυντικό, καταδίκασε χθες το Τριμελές Β’ Βαθμού Λάρισας έναν 30χρονο κατηγορούμενο για ληστεία σε βάρος 51χρονης, ληστεία που έγινε παρουσία των δύο ανήλικων παιδιών της.

Μια βίαιη ληστεία σε βάρος της 51χρονης, η οποία κατέθεσε χθες μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, περιγράφοντας τα όσα τρομακτικά βίωσε στις 2 τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου 2016.

Όταν δύο ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι της, την ξύπνησαν «και με ένα κατσαβίδι» της είπαν «σήκω, θα σκοτώσουμε τα παιδιά σου». Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ε», από γενετικό υλικό βρέθηκε αποτύπωμα του 30χρονου Αλβανού υπηκόου, του μοναδικού που παραπέμφθηκε ως κατηγορούμενος για τη ληστεία.

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Τα κενά στην απολογία του 60χρονου - Τι υποστήριξε (video)

Περισσότερες από τέσσερις ώρες κράτησε η απολογία του 60χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα ενώπιον του Ανακριτή Αμαλιάδας, όπου οδηγήθηκε ξανά χθες υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μετά τις δύο προθεσμίες που είχε λάβει.

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο φονιάς - Αμετανόητος και κυνικός στην απολογία του

Σύμφωνα με το Patrisnews.com, ο μακελάρης της Ανδραβίδας, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετραπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σιωπή για τα παιδιά

Και αυτή τη φορά δεν είπε το παραμικρό για τα δύο μωρά ενάμιση και δυόμιση ετών, σαν να… ξέχασε πως τα σκότωσε, παρά την επιμονή του Ανακριτή για τη δολοφονία των παιδιών.

Το μοιραίο απόγευμα

Ενώπιον του Ανακριτή, όπως και κατά την προανάκριση, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος παραδέχθηκε ξανά ότι σκότωσε τον 32χρονο και την 37χρονη γυναίκα του, δίνοντας αυτή τη φορά περισσότερες λεπτομέρειες για το χρονικό του εγκλήματος αλλά και για τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτό.

Υποστήριξε ότι υπήρξε μια συμπλοκή μεταξύ των τριών τους, η οποία οδηγήθηκε πάνω στο κρεβάτι, έβγαλε το όπλο που είχε στην κατοχή του και έπεσε ένας πυροβολισμός.

Από κει πέρα, ο 60χρονος λέει ότι δε θυμάται τίποτα άλλο, ούτε για τη δολοφονία των παιδιών, ούτε και για τα πτώματα που βρέθηκαν τοποθετημένα πάνω σε τρέιλερ στην αυλή του σπιτιού. Όσο για τα αίτια, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν τα οφειλόμενα ενοίκια, αλλά η συμπεριφορά των θυμάτων προς την μητέρα του.

Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης Σπύρο Ανδριόπουλο, ο 60χρονος πήρε τη συγκατάθεση των θυμάτων του για να εισέλθει στο σπίτι, όπου πήγε για να λύσουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Υποστήριξε ότι δέχθηκε ξανά φραστική επίθεση και σωματική βία από το 32χρονο θύμα και έτσι οδηγήθηκαν σε συμπλοκή μέσα στο σπίτι. Η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή και μετέπειτα σε δολοφονία.

«Δεν πήγαινε άλλο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή. Και συμπλήρωσε: «Πήγα στο σπίτι τους και μαλώσαμε άσχημα, πιαστήκαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιό τους. Εκεί τους πυροβόλησα. Οι άνθρωποι αυτοί έκλειναν τον διακόπτη του νερού και του ρεύματος, και άφηναν την υπερήλικη μητέρα μου στα σκοτάδια και χωρίς νερό. Εκείνη την ημέρα, με πήρε εκείνη τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε πως για ακόμη μια φορά δεν είχε ρεύμα και νερό. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και προσπάθησα να εξομαλύνω την κατάσταση, όμως ο 32χρονος μου επιτέθηκε φραστικά. Τότε πήγα από το σπίτι για να μιλήσουμε από κοντά. Η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή των τριών μας. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου τους πέταξα στο κρεβάτι και τους πυροβόλησα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share