Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Σκεπάζει την χώρα ο χιονιάς, στην Αττική θα φτάσει και...» - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί

Τι αναφέρει ο μετεωρολόγος;

9 Μαρτίου 2022 21:34
«Σκεπάζει την χώρα ο χιονιάς, στην Αττική θα φτάσει και...» - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Γιάννης Καλλιάνος μας προειδοποιεί για ακόμη μια φορά για τις καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν, μιλώντας για χιονιά την Πέμπτη (10/3) στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ειδικότερα, οι περιοχές που δεν θα επηρεαστούν από τα φαινόμενα είναι η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, οι περιοχές της δυτικής Πελοποννήσου και τα Επτάνησα, όπου θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις που δύσκολα θα δώσουν χιονοπτώσεις.

Στη βόρεια Ελλάδα θα χιονίζει τοπικά ακόμα και στις πεδινές περιοχές, ενώ στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και μέχρι τα ανατολικά της Πελοποννήσου θα χιονίζει από τα 100-200 μέτρα κατά περιόδους.

Οι συνθήκες σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική, όπου έχουν έρθει ήδη τα χιόνια, αναμένονται τοπικές βροχές στα κεντρονότια πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και κατά περιόδους ακόμα και σε περιοχές από 150 μέτρα υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν χιονοπτώσεις ακόμα και σε πολύ μικρά υψόμετρα, με το θερμόμετρο να δείχνει από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share