Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Η κακοκαιρία «Φίλιππος» κλείνει τα σχολεία στην Αττική την Πέμπτη 10/3 - Σε ποιες περιοχές

Αλλάζει τελείως το σκηνικό του καιρού

9 Μαρτίου 2022 16:28
Η κακοκαιρία «Φίλιππος» κλείνει τα σχολεία στην Αττική την Πέμπτη 10/3 - Σε ποιες περιοχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Κλείνουν τα σχολεία στην Αττική την Πέμπτη 10 Μαρτίου, λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος, μετά από σενάρια που επαληθεύονται.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έχει σύσκεψη με τους δημάρχους της Αττικής, προκειμένου να αποφασιστεί σε ποιες περιοχές θα κλείσουν τα σχολεία.

Έχει «κλειδώσει» η απόφαση για κλειστά σχολεία στη βορειοανατολική και τη δυτική Αττική που πλήττεται και θα πληγεί περισσότερο από την κακοκαιρία «Φίλιππος». Στο τραπέζι είναι να κλείσουν και σχολεία σε κάποιες περιοχές της ανατολικής Αττικής. Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

κακοκαιρία φίλιππος αττική

Στο μεταξύ, τη διακοπή των μαθημάτων, για την Πέμπτη 10/3/2022 και την Παρασκευή 11/3/2022 σε όλες τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια), λόγω των καιρικών συνθηκών αποφάσισε ο Δήμαρχος, Γιώργος Ψαθάς.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αναστέλλεται και η λειτουργία των Εσπερινών Γυμνασίων, Λυκείων, Εσπερινών ΕΠΑΛ την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης.

Λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας «Φίλιππος», με Απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share