Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση στο Κορωπί: Νεκρή η 19χρονη Άρτεμις; (video)

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών ο φάκελoς της υπόθεσης!

9 Μαρτίου 2022 12:06
Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση στο Κορωπί: Νεκρή η 19χρονη Άρτεμις; (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέος κύκλος ερευνών και καταθέσεων ανοίγει με στόχο να βρεθεί η 21χρονη Άρτεμις Βασίλη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς στις 16 Οκτωβρίου του 2020 στο Κορωπί, μετά την ανάθεση της υπόθεσης-θρίλερ στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Και που ήρθε στο σπίτι μου τι να λέει;» - Η μαρτυρία φίλου της Αρτέμιδας (Video)

Ως τώρα τις έρευνες για τον εντοπισμό της όμορφης κοπέλας, που παραμένει άφαντη εδώ και 17 μήνες, διενεργούσε το Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου. Όμως ο φάκελος πέρασε πλέον στο Ανθρωποκτονιών, έπειτα από μία σειρά νέων στοιχείων που ήρθαν στο φως και τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, με την οποία ζητάει να καταθέσουν εκ νέου βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης.

εξαφανιση-κορωπι

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος των έμπειρων αξιωματικών της Ασφάλειας είναι να καταφέρουν, μέσω ενός νέου κύκλου ερευνών, να βρουν την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της περίεργης υπόθεσης που απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο τι θα πουν συγκεκριμένα πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 21χρονης, που φέρεται ότι γνωρίζουν περισσότερα από όσα είχαν αναφέρει στις πρώτες καταθέσεις τους και θα κληθούν εκ νέου να καταθέσουν σχετικά με τη μυστηριώδη εξαφάνιση. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, πάντως, οι γονείς της 21χρονης είναι αισιόδοξοι ότι θα πάρουν τις πολυπόθητες απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη στο παιδί τους.

Τα ίχνη της 21χρονης -σήμερα- Αρτέμιδας Βασίλη χάθηκαν γύρω στις 14.30 της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020, όταν έφυγε από το σπίτι της λέγοντας ότι θα πήγαινε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών στην Παιανία για να υποβάλει αίτηση για δουλειά. Την ίδια μέρα, στις 6 το απόγευμα, το τηλέφωνό της έκλεισε στη συμβολή των οδών Λεονταρίου και Νικολάου Δέδε, κοντά στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνης, και από εκείνη τη στιγμή η πορεία της σκεπάστηκε από αδιαπέραστο σκοτάδι.

εξαφανιση-κορωπι

Ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλη, Αναστάσιος Ντούγκας, είχε δηλώσει πέρυσι τα Χριστούγεννα ότι υπήρξαν δύο μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες η Αρτεμις είναι ζωντανή και, μάλιστα, η μία από αυτές ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο αλλοδαπούς σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο του Μεταξουργείου.

Έκτοτε υπήρξαν και άλλες μαρτυρίες για το κορίτσι «φάντασμα», που πολλοί δηλώνουν ότι το είδαν, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν πού βρίσκεται. Πριν από περίπου έναν μήνα ο πατέρας της 21χρονης Γιάννης Βασίλη αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» ότι στην οικογένειά του έφτασε η πληροφορία πως η Αρτεμις είναι θαμμένη στην περιοχή Καρελλά, συμπληρώνοντας πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του έσκαψαν για να τη βρουν!

Πηγή: newsbreak.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share