Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Μαρίνα Αλίμου: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας

Περίπου 70 ετών, αγνώστων στοιχείων

9 Μαρτίου 2022 08:09
Φρίκη στην Μαρίνα Αλίμου: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σορός γυναίκας, ηλικίας περίπου 70 ετών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (8/3) στη θαλάσσια περιοχή του προβλήτα «Ε» της μαρίνας Αλίμου Αττικής.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του λιμενικού και με τη συνδρομή σκάφους της μαρίνας, περισυνέλεξαν τη σορό και την μετέφεραν αρχικά, στον προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Νύχτα τρόμου: Διπλή εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα σε Χαλάνδρι και Παγκράτι (video)

Διπλή επίθεση πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι, με στόχο το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου αλλαγή υποκατάστημα της ΔΕΗ στην περιοχή του Παγκρατίου.

Στην πρώτη περίπτωση οι κουκουλοφόροι λίγο πριν τα μεσάνυχτα έφτασαν στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Γεωργίου στο Χαλάνδρι και τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του κτιρίου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, κυρίως μαυρίσματος στους τοίχους και στην πόρτα.

Ακρίβεια τέλος: Η έκπτωση του αιώνα σε οικιακό λογαριασμό από την ΔΕΗ! (photo)

Στη δεύτερη περίπτωση οι κουκουλοφόροι έφτασαν λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα στην οδό Αμασείας στο Παγκράτι και τοποθέτησαν γκαζάκια, με την έκρηξη να προκαλεί μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 100 μέτρων (σ.σ. στην προηγούμενη γωνία), βρίσκεται το τοπικό αστυνομικό τμήμα και παρόλα αυτά οι κουκουλοφόροι έδρασαν ανενόχλητοι.

Και στις δύο περιπτώσεις τα υπολείμματα των εμπρηστικών μηχανισμών περισυνελέγησαν από κλιμάκιο της Σήμανσης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια αξιοποιώντας και υλικό από κάμερες ασφαλείας όπου υπήρχαν στα δύο κτίρια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share