Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιώργος Κυπαρίσσης: Συγχωρώ τους απαγωγείς μου – Κρίμα για την κοπέλα που έχει και παιδιά

Παρά τον τρόμο που έζησε επί δύο μήνες, τους συγχωρεί

8 Μαρτίου 2022 23:29
Γιώργος Κυπαρίσσης: Συγχωρώ τους απαγωγείς μου – Κρίμα για την κοπέλα που έχει και παιδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση, ο γνωστός επιχειρηματίας δηλώνει ότι τους συγχωρεί.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κυπαρίσσης, μιλώντας στην κάμερα του Star, ανέφερε: «Ό,τι έγινε, έγινε. Να είναι καλά τα παιδιά, τους συγχωρώ, σου μιλώ ειλικρινά. Τι θέλεις να κάνω; Να κρατάω κακίες και έχθρα; Τους συγχωρώ».

Τρία άτομα έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία για την απαγωγή του επιχειρηματία μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα. Κατηγορείται ότι συμμετείχε στην παρακολούθηση πριν από την απαγωγή και ότι έβρισκε τα κινητά τηλέφωνα μιας χρήσης με τα οποία πραγματοποιήθηκαν οι επικοινωνίες. «Έχω στενοχωρηθεί που είναι μια γυναίκα που έχει και παιδιά από ότι άκουσα. Είναι κρίμα η κοπέλα να αφήσει την οικογένειά της. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μπλέχτηκε σε όλη αυτή τη διαδικασία. Γιατί και εγώ παιδιά έχω και καταλαβαίνω», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την απαγωγή του, ο επιχειρηματίας προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. «Τους δυο μήνες αυτό σκεφτόμουν. Θα πάρουν τα λεφτά και θα με σκοτώσουν. Γι’αυτό είπα ευχαριστώ που δεν με καθάρισαν κιόλας. Γιατί μπορεί να με καθάριζαν και να ήμουν αγνοούμενος», πρόσθεσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share