Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οπαδική βία: Άγρια επίθεση σε 16χρονο στη Νίκαια - Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι

Νέο περιστατικό!

8 Μαρτίου 2022 16:08
Οπαδική βία: Άγρια επίθεση σε 16χρονο στη Νίκαια - Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οπαδική βία: Στις συλλήψεις τεσσάρων ανηλίκων προχώρησε η ΕΛΑΣ για επίθεση σε βάρος 16χρονου μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ιωνικού - Παναιτωλικού, στο γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,"απογευματινές ώρες της 6-3-2022, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας, ομάδα 15 περίπου ατόμων, φορώντας χειρουργικές μάσκες, εξήλθε του γηπέδου και κινήθηκε απειλητικά εναντίον ανήλικου, που βρισκόταν στην Πλατεία Σπάθα έναντι του γηπέδου, μαζί με 2 ακόμα άτομα.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μνημόσυνο του 19χρονου στη Βέροια (video)

Ο ανωτέρω ανήλικος, φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, πλην όμως οι δράστες τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

οπαδική βία νίκαια

Στη συνέχεια, αφού τον ρώτησαν για τις οπαδικές του προτιμήσεις, τον κτύπησαν από κοινού με λακτίσματα και γροθιές και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και το δελτίο ταυτότητας.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση 4 ανηλίκων, που συμμετείχαν στην προαναφερόμενη επίθεση και εντός των ορίων του αυτοφώρου, συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα"

Αποκάλυψη Θεοδωρικάκου: Ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. αυτοί που ανέβασαν το εμετικό πανό στην Τούμπα

Ταυτοποιήθηκαν από την ελληνική αστυνομία αυτοί που ανέβασαν το άθλιο πανό στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ όπως ανακοίνωσες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

https://twitter.com/theodorikakosp/status/1497935086725050376?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497935086725050376%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Feleftherostypos.gr%2Fsports%2F910998-apokalypsi-theodorikakou-taytopoiiithikan-apo-tin-el-as-aytoi-pou-anebasan-to-emetiko-pano-stin-toumpa%2F[/OEmbed

Την άμεση προσωπική παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου προκάλεσε το προκλητικό πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ και αποτελεί κίνηση συμπαράστασης κάποιων, στους προφυλακισμένους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη.

Οπαδική βία: «Το απέραντο χάος του ελληνικού ποδοσφαίρου: Πώς χάθηκε η τελευταία ελπίδα»

Αδιαφορώντας για την ειδεχθή δολοφονία από την ομάδα των χούλιγκαν, οι πρωταγωνιστές αυτής της προκλητικής ενέργειας ανάρτησαν το πανό που έγραφε, «Αδέρφια κρατάτε γερά», κάτι που καταγράφηκε από την αστυνομία και έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share