Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 20χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 21χρονη με νοητική υστέρηση

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πόλη

6 Μαρτίου 2022 11:12
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 20χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 21χρονη με νοητική υστέρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ένας 20χρονος στη Θεσσαλονίκη για κατάχρηση ανίκανου ατόμου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης συνέλαβαν χθες τον 20χρονο, καθώς σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, μεσημβρινές ώρες της 04-03-2022 στην περιοχή της Μενεμένης ενήργησε γενετήσιες πράξεις με 21χρονη, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.


Πηγή: thesstoday.gr

«Ξεκίνησε να πιάνει τα γεννητικά μου όργανα...» - Ανατριχιάζει η πρώτη κατάθεση εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη (Video)

Όλα όσα ειπώθηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα στην πρώτη τετ α τετ συνάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη με τον πρώτο νεαρό που τον καταγγέλλει για τον βιασμό του έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Πως περιέγραψε ο μάρτυρας όσα βίωσε ενώπιον των δικαστικών αρχών;

«Εγώ ήμουν χαρούμενος γιατί τον έβλεπα σαν μέντορά μου. Πήγαμε στο σπίτι μου, είχε φέρει κι ένα ποτό τζιν. Μας μιλούσε για τις εμπειρίες του, τα μέρη που είχε πάει. Μας έλεγε να πάμε να τον δούμε σε παράσταση. Έπειτα από δύο ώρες έφυγαν οι φίλοι μου κι εκείνος παρέμεινε.

Μου χάιδευε το κεφάλι. Μου έλεγε τι κούκλος που είσαι. Θα γίνεις γνωστός. Έτσι ξεκίνησαν όλοι. Άρχισε να χαϊδεύει στα πόδια. Είχα παγώσει. Έλεγα μόνο ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ. Εκεί ξεκίνησε να πιάνει τα γεννητικά μου όργανα. Άρχισα να τρέμω σιγά, σιγά, αλλά δεν μπόρεσα και πάλι να κουνηθώ. Έβαλε τα χέρια του μέσα από το παντελόνι μου. Μου είπε «ηρέμησε, έτσι κάνουν οι ηθοποιοί, πρέπει να είσαι χαλαρός.

Πήγα στην τουαλέτα και όταν γύρισα του είπα ότι δεν μου αρέσει αυτό. Ένιωθα ντροπή. Είμαι από μια οικογένεια πολύ συντηρητική και δεν είχα γνώση τότε δεν είχαν καν σχέση. Δεν ήξερα…», είπε μεταξύ άλλων ο 27χρονος σήμερα μάρτυρας, την πρώτη μέρα της κατάθεσης του.

Δείτε όλο το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Δημήτρη Δαμιανό:

«Είμαι αθώος. Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες». Με τα λόγια αυτά ο Δημήτρης Λιγνάδης απευθύνθηκε στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου δίνοντας το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της δίκης του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share