Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρή τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης - Συνελήφθη γιατρός για έκθεση

Τα αίτια θανάτου της γυναίκας παραμένουν άγνωστα και θα ερευνηθούν από ιατροδικαστή

4 Μαρτίου 2022 19:23
Νεκρή τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης -  Συνελήφθη γιατρός για έκθεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τρόφιμος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης – υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες – έχασε τη ζωή της, ύστερα από επεισόδιο με άλλο τρόφιμο. Ο τελευταίος – σύμφωνα με την αστυνομία – φέρεται να είχε εμπλακεί προηγουμένως σε επεισόδιο με έναν ακόμη τρόφιμο, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό μετά από πτώση από παράθυρο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Δολοφονία Άλκη: Αυτοί είναι οι 12 που συνελήφθησαν για την ανθρωποκτονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη και κρατείται για έκθεση μία γιατρός, επιβλέπουσα ψυχίατρος, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο 24ωρο, ενώ τα αίτια θανάτου της γυναίκας παραμένουν άγνωστα και θα ερευνηθούν από ιατροδικαστή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο αδελφός μου ήταν ένα κακοποιημένο παιδί, τον χτυπούσε ο πατέρας μας» λέει η αδελφή του δολοφόνου

Συγκλονίζει τη χώρα η νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη όπου ο 42χρονος Λεοντής Βορριάς, μπήκε στο τσιπουράδικο που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του, η 41χρονη Βίκυ (Ευρυδίκη Μπαζούκη), στην οδό Παπάφη και αφού την πυροβόλησε, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η αδελφή του, με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας πως ό,τι συνέβη ήταν μια τραγωδία.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο της 41χρονης - «Είχε κάνει σκηνικά και άλλες φορές» (video)

Όπως είπε είχε γνωρίσει την 41χρονη και είχαν πολύ καλές σχέσεις. Σύμφωνα με την ίδια ο αδελφός της αγαπούσε πολύ την πρώην σύντροφό του, όμως τσακωνόντουσαν γιατί είχε ένα παιδί με μια άλλη γυναίκα και ζήλευε κι εκείνη.

«Του είχε πει ότι αν ξαναπήγαινε σε εκείνη θα ήταν το τέλος της σχέσης τους. Εκείνος πήγε να δει το παιδί του γιατί είχε κορωνοϊό, όμως η Βίκυ του είπε ότι τελείωσαν. Μας είπε να πάμε να της πάρουμε μαζί δαχτυλίδι για να την ηρεμήσει, αλλά εκείνη του είπε να μην την πλησιάσει», είπε η αδελφή του 41χρονου.

Αυτό που τον έκανε να χάσει τα λογικά του, όπως είπε, ήταν διάφορες αναρτήσεις που έκανε η 41χρονη στο Facebook με κάποιον άλλον. «Αυτό τον έφερε στο τέρμα», είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share