Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Οι κρίσιμες ημερομηνίες της ζωής του ζευγαριού - Σατανικές συμπτώσεις στο θάνατο

Νέες αποκαλύψεις...

3 Μαρτίου 2022 13:46
Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Οι κρίσιμες ημερομηνίες της ζωής του ζευγαριού - Σατανικές συμπτώσεις στο θάνατο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας στην υπόθεση των θανάτων των νεκρών παιδιών είδαν το φως της δημοσιότητας. Όπως μετέδωσε το mega σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», ερωτηματικά προκαλούν τα βίντεο που έχει βιντεοσκοπήσει η μητέρα των κοριτσιών που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο στην Πάτρα, καθώς όσοι τα έχουν δει αναφέρουν πως δεν απεικονίζεται ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης των επεισοδείων. Παράλληλα, στη δημοσιότητα έρχονται τα πορίσματα θανάτου από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις για την Ίριδα και τη Μαλένα.

Ο λόγος ήταν ότι η μητέρα των κοριτσιών βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια μετά την έναρξή τους κι αυτό ήταν που προκάλεσε τον προβληματισμό των γιατρών, οι οποίοι θέλησαν να βάλουν κάμερες στο χώρο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα. Ακόμη, καθοριστικής σημασίας είναι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές σχετικά με τη χρονική σειρά μερικών συμβάντων.

  • Στις 20 Απριλίου 2021 αποχωρεί ο σύζυγός από την οικογενειακή κατοικία στην Πάτρα λόγω οικογενειακών προστριβών.
  • Στις 21 Απριλίου 2021 πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα.
  • Στις 6 Απριλίου 2021 γίνονται συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι, ενώ στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειας για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.
  • Στις 8 Απριλίου 2021 εισάγεται η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στις 11 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share